Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Haddad Maia – Barbora Krejcikova. Cehoaica e favorită!

Continuăm aventura în Statele Unite, la turneul de la San Diego, iar meciul care ne-a atras atenția e confruntarea Haddad Maia – Barbora Krejcikova, din sferturile de finală ale competiției. Partida este programată vineri dimineața, 15 septembrie, pe terenul central, cu începere după ora 03:30, ora României. 

Victorii muncite pentru sportiva din Brazilia

Beatriz Haddad Maia a avut de muncă la turneul de la San Diego. În primele două runde, sportiva din America de Sud a avut nevoie de fiecare dată de trei seturi pentru a se impune. Dar și adversarele au fost pe măsură. Leylah Fernandez și Marta Kostyuk.

În sferturi misiunea se anunță și mai grea, în fața cehoaicei Krejcikova. Dar Maia speră la o nouă evoluție solidă și o calificare în careul de ași la San Diego.

 

 

Debut fără emoții pentru Krejcikova

De partea cealaltă, Barbora Krejcikova a debutat cu dreptul la ediția din acest an de la WTA San Diego. Cap de serie nr 4, cehoaica a intrat direct în turul secund, acolo unde a întâlnit-o pe ucraineanca Anhelina Kalinina. Pe care a învins-o categoric, 6-3, 6-2.

Mult mai greu va fi meciul din sferturi. Adversara este una de top, dar Krejcikova are încredere că poate bifa o nouă victorie. Nu e deloc exclus să vedem o partidă cu set decisiv.

Cotă de 1,80 la Haddad Maia – Barbora Krejcikova

Ultimul sfert de finală de la WTA San Diego se anunță disputat. Ambele jucătoare au evoluat bine, dar cehoaica pleacă cu prima șansă. Credem însă că meciul va fi disputat, echilibrat și întins pe cel puțin 22 de game-uri. Pariul over 21,5 game-uri are cota 1,80 în oferta Unibet!

Ponturi pariuri Haddad Maia - Barbora Krejcikova

Ponturi pariuri Haddad Maia – Barbora Krejcikova

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă, la Pariurile Sportive, un BONUS de Bun Venit de 300 de lei Pariu fără Risc + 150 Rotiri Gratuite la Burning Hot. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus de 100% Pariu fără Risc de până la 300 de lei la prima depunere, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate