Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Halep – Muguruza, în semifinale la Australian Open!

Ponturi pariuri Halep – Muguruza, în semifinale la Australian Open! Simona are un parcurs perfect la Melbourne, ajungând aici fără set pierdut! Ultima victima a fost estonianca Kontaveit, care nu a reușit să ia decât două gameuri în meciul din sferturile de finală.

Pariul suprem la Halep – Muguruza

Simona Halep a început excelent anul 2020, cu o semifinală la primul Grand Slam al anului, Australian Open. Pentru a ajunge aici, românca a trecut pe rând de Brady, Dart, Putintseva, Mertens și Kontaveit, fără să piardă nici măcar un set! Mai mult, cu fiecare meci disputat, Halep arată din ce în ce mai încrezătoare, iar duelul din sferturile de finală este cel mai bun exemplu: 54 de minute pe teren și doar două gameuri pierdute! Acum, întâlnește o jucătoare în formă, care a eliminat jucătoare mult mai valoroase decât adversarele pe care le-a avut Simona.

Ponturi pariuri Halep – Muguruza, în „sferturi” la Australian Open!

Muguruza a ajuns în semifinale la Australian Open după ce a trecut pe rând de Rogers, Tomljanovic, Svitolina, Bertens și Pavlyuchenkova. În primele două tururi a avut nevoie de set decisiv, iar apoi a trecut fără probleme, în două seturi. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de șase ori, scorul fiind 4-2 pentru iberică. Acum însă, ne așteptăm ca Simona Halep să se califice în faza următoare.

Halep – Muguruza 1 @ 1.60

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii