Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Hamburg – Kiel. Dublăm banii cu victoria gazdelor şi cel puţin două goluri

Ponturi pariuri Hamburg – Kiel. Liga secundă din Germania propune o singură partidă pentru această seară: Hamburg SV – Holstein Kiel, de la ora 21:30. Gazdele sunt favorite, mai ales că, spre deosebire de oaspeţi, au nevoie de puncte. Mergem pe victoria lui Hamburg cu minimum două goluri în meci la o cotă de 1,89.

Hamburg are nevoie de victorie pentru a trage la promovare

Ponturi pariuri Hamburg – Kiel. Hamburg, după 29 de etape jucate, e pe locul al treilea în campionat, cu 3 puncte mai puţin decât Stuttgart (30 de meciuri) şi peste Heidenheim (30 de meciuri) cu 1 punct. Primele două poziţii promovează direct, în timp ce a treia, ocupată acum de gazde, merge la baraj. Cele 4 partide ale lui HSV de la revenire au avut, în 75% din cazuri, goluri multe: 2-2 la Furth, 2-3 la Stuttgart şi 3-2 cu Wehen, plus un 0-0 cu Bielefeld. Hamburg are nevoie de victorie pentru a mări ecartul faţă de Heidenheim la 4 puncte, cu 4 etape rămase de jucat şi pentru a spera la locul secund, direct promovabil.

Kiel joacă fără emoţii. Rămâne în liga secundă şi la anul

Ponturi pariuri Hamburg – Kiel. Holstein Kiel e pe locul 12 şi nu are nici un fel de emoţii. Să promoveze este practic imposibil (11 puncte faţă de poziţia a treia), iar de retrogradare nu poate fi vorba. Între ea şi locul de baraj sunt 4 echipe şi 8 puncte diferenţă, ecart suficient când mai sunt doar patru runde. Rezultatele lui Kiel de la revenire i-au asigurat 4 puncte în 4 meciuri, dar pe ultimele două le-a pierdut. De fiecare dată a încasat câte 2 goluri: 2-2 la Regensburg, 3-2 cu Stuttgart, 1-2 la Bochum şi 1-2 cu Bielefeld au fost meciurile, în ordine cronologică.

Alte 4 pronosticuri

Ponturi pariuri Hamburg – Kiel. Pronosticul nostru pentru acest duel este „1 şi peste 1,5 golur”, la cotă 1,89, dar puteţi încerca şi:

  •  „ambele marchează” – cotă 1,65
  • „1 solist” – cotă 1,67
  •  „total goluri 3-5” – cotă 1,85
  • „GG3+” – cotă 1,95

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii