Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Heidenheim – Werder Bremen, 6 iulie 2020. Cota profitabilă: 1,92

Ponturi pariuri Heidenheim – Werder Bremen, 6 iulie 2020. Cota profitabilă: 1,92. Partida se anunţă extrem de echilibrată după rezultatul de 0-0 din tur. Aceasta este programată să se dispute de la ora 21:30.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Ponturi pariuri Heidenheim – Werder Bremen, 6 iulie 2020

  • Heidenheim are o şansă foarte mare de promova în Bundesliga. Tot ce are de făcut este să se impună în această seară. În timpul celor 90 de minute sau după prelungiri, în cazul în care scorul va rămâne tot 0-0. E drept că întâlneşte un adversar superior din punct de vedere valoric, însă surprize s-au mai văzut în fotbal.

Cota profitabilă: 1,92

  • De partea cealaltă, Werder Bremen speră să profite de plusul de valoarea şi să rămână şi în sezonul viitor în Bundesliga. Pentru asta însă are nevoie să marcheze şi să obţină fie un rezultat de egalitate cu gol marcat, fie să câştige duel în timpul regulamentar sau după prelungiri.
  • Ne aşteptăm la un duel în care ambele echipe să marcheze, cota pentru GG este 1,92.

Heidenheim – Werder Bremen ambele marchează @ 1,92

+ posts

Promotii