Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Hermannstadt – FC Botoșani (01.08.2022). Gazdele sunt neînvinse în startul sezonului

Nou-promovata Hermannstadt nu a pierdut niciun meci în noul sezon
Nou-promovata Hermannstadt nu a pierdut niciun meci în noul sezon

Hermannstadt și FC Botoșani se întâlnesc luni, la Mediaș, de la ora 20:30, în etapa a treia din SuperLiga. Ambele echipe sunt neînvinse în noua ediție de campionat, iar FC Botoșani are două victorii.

Hermannstadt, evoluții curajoase pentru o nou-promovată

Nou-promovata Hermannstadt a avut un start bun de sezon, fiind neînvinsă după primele două etape. Echipa lui Marius Măldărășanu a debutat cu o victorie clară, 3-0 cu CS Mioveni, după care sibienii au remizat cu Chindia, scor 1-1, într-un meci disputat la Ploiești. Hermannstadt s-a prezentat cel mai bine dintre echipele nou-promovate, sibienii arătând mult curaj în jocul lor. Cu CS Mioveni au obținut o victorie mai clară decât se așteptau fanii, iar contra Chindiei au deschis scorul încă din minutul 2. După primele două etape, Hermannstadt a acumulat patru puncte, iar meciul cu FC Botoșani se anunță a fi cel mai greu de până acum pentru formația antrenată de Marius Măldărășanu.

FC Botoșani, punctaj maxim după primele două etape

De partea cealaltă, FC Botoșani este una dintre echipele în formă ale campionatului. Botoșăneni au câștigat primele două meciuri ale noului sezon de SuperLiga, 3-2 cu Chindia și 1-0 în deplasare cu FC Voluntari. Victoria cu ilfovenii, din ultima etapă, a fost una meritată pentru echipa lui Mihai Teja, care a știut să abordeze foarte bine jocul împotriva unui adversar solid. Pentru FC Botoșani urmează a doua deplasare consecutivă, în fieful unei nou-promovate. Nu va fi deloc ușor pentru gruparea moldavă, dar cu o bună organizare a jocului FC Botoșani poate pleca cu cel puțin un punct de la Mediaș. „PSF X” are cotă 1.60.

Ponturi pariuri Hermannstadt - FC Botoșani (01.08.2022)

Ponturi pariuri Hermannstadt – FC Botoșani 

Alte trei ponturi pariuri Hermannstadt – FC Botoșani

  • peste 1,5 goluri @ 1,47
  • GG @ 2,10
  • X final @ 3,00

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate