Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Hermannstadt – FCSB. Este de neînțeles uneori ce se întâmplă la FCSB

Man și Coman. FCSB

Ponturi Pariuri: Hermannstadt – FCSB. Nimeni, dar nimeni nu se aștepta la acest parcurs bun al echipei. Vintilă nu reprezenta ceva în antrenorat, plecarea lui Mihai Stoica părea că o să ducă echipa în jos, eliminarea din Europa avea darul de a distruge și mai mult moralul tuturor din club. Nu este deloc așa.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Hermannstadt – FCSB

FCSB este una dintre cele mai solide echipe de Liga 1, ceea ce se întâmplă la acest club are darul de a ne uimi mereu. Toată lumea se hlizește de deciziile pe care le ia patronul uneori, vezi cazul cu numirea lui Alexandru Tudor și Bogdan Argeș Vintilă. Însă în tot acest haos, o luminiță a apărut și a mediat un fel de liniște, numele ei este Narcis Răducan. Acesta pare că a reușit să-l facă pe Gigi să nu apară așa des la TV, să nu vorbească foarte mult despre echipa lui înainte de meciuri.

Ponturi pariuri Hermannstadt vs FCSB din 26.10.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Hermannstadt – FCSB

Becali a cam dispărut în ultime vreme din peisajul media, iar acest fapt se vede și în evoluția echipei de pe teren. FCSB are un lot valoros, poate cel mai bun din România, dar haosul care era acum două luni, nu permitea cuvântul performanță în preajma sa. Neagoe a ajuns la Hermannstadt, încă nu a schimbat mare lucru la Sibiu, dar poate că era și greu să facă acest lucru după doar o singură etapă disputată. La cum sunt lucrurile în acest moment, Hermannstadt nu are vreo șansă reală diseară, FCSB este o echipă mult peste ca valoare individuală, dar în fotbal pot apărea mereu surprize. Totuși, mizăm pe dorința celor de la FCSB de a ajunge în play-off și de a reintra în lupta pentru titlu.

  • 1,37 este cota pentru peste 1,5 goluri marcate
  • 1,97 este cota pentru peste 1,5 goluri marcate de FCSB
  • 1,77 este cota pentru peste 0,5 goluri de FCSB în PR
  • 1,95 este cota pentru ambele marchează

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii