Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Hermannstadt – Mioveni (15.07.2022). Start în SuperLigă!

Hermannstadt a revebit după numai un an în Superligă
Hermannstadt a revebit după numai un an în Superligă

Hermannstadt – CS Mioveni este meciul care deschide noul sezon al Superligii. Confruntarea de la Mediaș e programată vineri, 15 iulie, de la ora 18:30. Sibienii au revenit după numai un an în prima ligă și speră să facă o figură frumoasă în acest sezon.

Hermannstadt revine după numai un an

Hermannstadt nu va putea juca în prima parte a sezonului pe propriul teren, la Sibiu, dar asta nu va împiedica echipa lui Marius Măldărășanu să facă meciuri bune în Superligă. Sibienii speră să debuteze cu dreptul în noul sezon competițional. Poate fi și un meci al revanșei pentru Hermannstadt, după ce în urmă cu un an pierdeau barajul de menținere în prima ligă chiar în fața celor de la CS Mioveni. Hermannstadt nu a făcut mutări importante pe piața transferurilor în această vară, singura achiziție importantă fiind a lui Răuță, de la Dinamo. Sibienii au disputat câteva meciuri amicale în această vară, însă rezultatele nu pot da advărata valoare a nou-promovatei.

CS Mioveni mizează pe stabilitate financiară

De partea cealaltă, CS Mioveni a evitat in extremis barajul de rămânere în prima ligă, iar echipa lui Alexandru Pelici se aliniază la startul unui nou sezon al Superligii, noua denumire a Ligii 1. Argeșenii speră să nu mai repete greșelile și în noua stagiune și să își ia măsuri din timp pentru a nu mai tremura pe final. Nu au fost achiziții masive la CS Mioveni în această vară, Flavius Croitoru de la FC Argeș și Cristian Dumitru, împrumut de la FCSB. Un punct forte al grupării argeșene este însă stabilitatea financiară, chiar dacă salariile nu au fost mari, ele au fost plătite la timp. La Mediaș se anunță un duel mai mult decât echilibrat, în debutul noului sezon. CS Mioveni vine după un sezon de Superligă în spate, iar experiența acumulată ar putea-o ajuta vineri. Rămâne însă de văzut cum va răspunde nou-promovata Hermannstadt, care va lua din nou contact cu primul eșalon. Partida se anunţă echilibrată şi nu excludem deloc un egal. Mai sigur, însă, PSF X la cotă 1,57.

Hermannstadt - Mioveni

Hermannstadt – Mioveni

Alte trei ponturi pariuri Hermannstadt – CS Mioveni

1,53 – cota pentru oaspeţii marchează
2,20 – cota pentru GG
3,10 – cota pentru X

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate