Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Hermannstadt – „U” Cluj Baraj Liga 1 Betano 12.06.2019

Rezultatul din tur reflectă diferența de valoare dintre cele două echipe, chiar dacă băieții din Cluj plecau cu avantajul propriului teren, fotbalul a contrazis acest lucru.

Ponturi pariuri Hermannstadt – „U” Cluj Baraj Liga 1 Betano 12.06.2019

Miriuță fiind un antrenor uns cu toate alifiile, a văzut exact unde greșește Lobonț și acolo a pus presiune. Clujenii spuneau la conferința de presă premergătoare partidei: ” Suntem mai obișnuiți ca ei cu victoriile”. Sincer, le-am dat dreptate, matematica era simplă, Clujul termina în liga secundă pe locul 3, având cel mai bun golaveraj, dar faptul că Hermannstadt a terminat în genunchi Liga 1, nu a contat în prima manșă a acestei duble. Meciul în sine a fost unul urât, puține ocazii de gol, tensiune mult prea mare, drept dovadă și incidentele de la final, dar per total un fotbal foarte puțin.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

 

Ponturi pariuri Hermannstadt vs Cluj din 12 iunie 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Ponturi pariuri  Hermannstadt – „U” Cluj Baraj Liga 1 Betano 12.06.2019

Echipa a chemat suporterii la stadion, aceștia au umplut arena din Cluj, dar au plecat mult mai devreme decât era prevăzut. Ce ne așteptăm la retur, toate semnele ne indică că Hermannstadt are calitatea necesară de a ține de acest 2-0, în fotbal se pot întâmpla multe lucruri, dar ca Universitatea Cluj să poată întoarce acest rezultat, este greu. La finalul partidei tur, Lobonț a declarat că este mulțumit de atitudinea elevilor săi, că aceștia au dat totul pe teren, iar aceste lucruri ne pun pe gânduri.

Clujenii nu au avut vreo ocazie imensă,  nu au reușit să supună echipa din Sibiu unei presiuni imense, nu prea au jucat nimic, iar dacă tu declari că ești mulțumit de un astfel de joc, atunci înseamnă că nu ai simțul răspunderii. Hermannstadt are capacitatea de a câștiga și la retur, Miriuță o să pregătească perfect jocul de contraatac, iar faptul că echipa din Cluj este nevoită să atace încă din startul partidei, o face extrem de vulnerabilă.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii