Urmareste-ne

Ponturi Romania

Ponturi pariuri Hermannstadt – Voluntari (17.09.2023). Toți banii pe gazde!

Hermannstadt nu mai are forța de la începutul sezonului

Hermannstadt și Voluntari se înfruntă, duminică, în etapa a 9-a din SuperLiga – România. Echipele sunt la jumătatea clasamentului, despărțite de un punct. Ambele sunt fără victorii în ultimele patru partide. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Hermannstadt, trei remize la rând

În prezent, Hermannstadt este pe locul 10, cu nouă puncte. Echipa lui Marius Măldărășanu intră în meci după trei rezultate de egalitate la rând. În etapa trecută, sibienii au remizat, în deplasare, cu FC Botoșani, scor 2-2. Două victorii, trei rezultate de egalitate și două înfrângeri a înregistrat Hermannstadt în actuala campanie, golaveraj 10-9. Pe teren propriu, gruparea lui Marius Măldărășanu a obținut patru puncte (o victorie, o remiză și o înfrângere).

bonus triplu superbet

Voluntari, trei înfrîngeri în ultimele patru partide

De partea cealaltă, Voluntari este pe locul 9, cu 10 puncte. Ilfovenii intră în meci după trei înfrângeri în ultimele patru partide, în rest un rezultat de egalitate. În etapa trecută, înainte de pauza internațională, Volunari a pierdut, pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 1-4. În deplasare, în acest sezon, ilfovenii au înregistrat o victorie, o remiză și două înfrângeri, golaveraj 6-9. În ultima partidă directă cu Hermannstadt, Voluntari a scos un punct pe teren propriu, scor 1-1.

Voluntari a pierdut în ultimele trei vizite pe terenul lui Hermannstadt și credem că sibienii se vor impune și duminică, după un meci echilibrat. Hermannstadt câștigă” are cotă 2.05.

Hermannstadt – Voluntari (17.09.2023)

Hermannstadt – Voluntari (17.09.2023)

Alte trei variante

  • 1.60 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 2.00 – este cota pentru “ambele marchează”
  • 2.20 – este cota pentru “peste 2.5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate