Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Hermannstadt – Voluntari Cupa României 30.10.2018

hermannstadt
hermannstadt

Primul meci al zilei din Cupa României, începe de la ora 16:30 și opune două formații din Liga 1 Betano. Avem parte de un duel al antrenorilor ce preferă fotbalul spectaculos.

Hermannstadt a schimbat macazul și a plecat la drum cu Vasile Miriuță, această schimbare s-a dovedit una destul de inspirată, chiar dacă în primul meci al lui Miriuță, Hermannstadt s-a înclinat în fața Astrei Giurgiu.

Sibienii au făcut un joc excelent în ultima etapă de Liga 1, în deplasarea de la Iași cu Poli. Hermannstadt s-a impus cu 2-0, dar scorul putea să fie mult mai pare în favoarea sibienilor. Hermannstadt a trecut în turul anterior de Cupa României, de revelația din liga secundă Clinceni.


Pariul nostru gratuit pentru Hermannstadt – Voluntari „1” @ 1,84


Ponturi pariuri Hermannstadt – Voluntari Cupa României 30.10.2018

Vasile Miriuță este cunoscut drept un antrenor cu un stil foarte ofensiv, acesta fiind și dezideratul promis de către noul antrenor la numirea pe banca sibienilor. Hermannstadt s-a mișcat foarte bine cu ieșenii, dar și în meciul pierdut cu Astra, mâna noului antrenor fiind din ce în ce mai prezentă.

FC Voluntari a mutat și ea foarte inspirat, l-a numit pe Ioan Andone în poziția de antrenor principal.

De la acest nou început, FC Voluntari a început să joace fotbal și să aibă și rezultate pozitive. Excepție făcând ultima etapă de campionat, atunci când ilfovenii s-au încurcat la FCSB acasă.

Ponturi pariuri Hermannstadt – Voluntari, marți, 30 octombrie 2018

În rest, FC Voluntari are doar două înfrângeri în ultimele șapte partide oficiale disputate. În turul precedent, ilfovenii au trecut de FC Botoșani, meciul s-a jucat la Voluntari și echipa gazdă s-a impus cu scorul de 2-1.

FC Voluntari are destule probleme în campionat, din cauza locului ocupat în clasament, este posibil ca Ioan Andone să ruleze foarte mulți jucători și cei care nu prea au prins lotul în ultima vreme șă-și facă apariția în primul unsprezece.

Hermannstadt este destul de liniștită în acest moment, gazdele au și avantajul propriului teren, iar acest lucru o să conteze enorm în economia jocului.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate