Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Hernan Cassanova – Roman Burruchaga. Duel argentinian pe tărâm brazilian

E final de sezon în tenis, dar luna noimebrie mai programează câteva turnee din seria challenger. Mergem mai întâi în America de Sud pentru duelul argentinian, Hernan Cassanova – Roman Burruchaga, din cadrul turului inaugural al competiției de la ATP Brasilia, Brazilia. Meciul este programat luni, 20 noiembrie, pe terenul central, cu începere după ora 20:00, ora României.

Cassanova vine după patru eșecuri consecutive

Hernan Cassanova  e un sportiv modest din Argentina, în vârstă de 29 de ani, clasat pe locul 341 ATP. Argentinianul traversează o formă slabă, cu patru eșecuri la rând. Ultima victorie a fost la un turneu ITF, contra unui jucător din afara top 1000!

Pe hard, suprafața pe care se va juca turneul de la Brasilia, ultimul meci jucat de Cassanova a fost în februarie, la Delray Beach, în calificări. Atunci când pierdea în trei seturi contra lui Steve Johnson.

Burruchaga vrea rezultate bune și pe hard

Romas Andreas Burruchaga e un sportiv tot din Argentina, dar din noua generație. În vârstă de 21 de ani, sud-americanul a jucat foarte bine în ultima perioadă și cu siguranță în 2024 se poate apropia de  top 100.

Ultimul meci jucat pe hard pentru Burruchaga a fost în luna aprilie, la Leon, în Mexic, când ceda în trei seturi. Tranziția pe cea mai rapidă suprafață din circuit nu va fi simplă, dar valoarea superioară a lui Burruchaga va face diferența.

Cotă de 1,52 la Hernan Cassanova – Roman Burruchaga

Duelul argentinian din Brazilia are un favorit clar. Burruchaga a fost în formă în ultima perioadă și își poate continua parcursul bun și pe ciment. Cassanova a jucat modest și e greu de crezut că va putea crește ritmul pe o suprafață pe care nu se simte bine. Vom miza cu încredere pe victoria clară a argentinianului mai bine clasat. Pariul victorie Burruchaga la H-3,5 game-uri are cota 1,52 în oferta Betano!

Ponturi pariuri Hernan Cassanova - Roman Burruchaga

Ponturi pariuri Hernan Cassanova – Roman Burruchaga

 

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate