Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Honduras – Mexic (18.11.2023). Avem cota care îți aduce profitul

Mexic

Honduras și Mexic se înfruntă, sâmbătă dimineață, în Liga Națiunilor – CONCACAF, faza sferturilor de finală, partida tur. Oaspeții, câștigători ai Gold Cup, au avut locul asigurat în această etapă a competiției, în timp ce gazdele au terminat pe locul 2 în Grupa B. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 800 LEI BONUS

Honduras, victorie decisivă cu Cuba

Când a avut cea mai mare nevoie de victorie, Honduras a învins în faza grupelor Ligii Națiunilor pe Cuba (4-0). De când a fost învinsă la San Pedro în etapa a 2-a, Honduras a obținut trei victorii la rând pe teren propriu. Pentru partida cu Mexic, Honduras pune miză pe numeroși jucători din Major League Soccer (MLS). Denil Maldonado, Kervin Arriaga, Joseph Rosales, Bryan Acosta, David Ruiz, Andy Najar și Romell Quioto sunt cei mai importanți fotbaliști din lot. Maldonado și Quioto au fost prezenți pe tabela de marcaj la partida cu Cuba, Anthony Lozano a marcat și el, iar Bryan Rochez a stabilit scorul final.

Honduras – posibilă formație de start:

Menjivar; Nunez, Maldonado, Najar, Rivas; Rodriguez, Acosta, Arriaga, Ruiz; Quioto, A. Lozano

bonus de bun venit Maxbet

Mexic e favorită

În vară, Mexic a câștigat al 9-lea trofeu Gold Cup, iar jucătorii și suporterii au ca obiectiv și Liga Națiunilor. Mexic nu a pierdut niciodată un meci în Liga Națiunilor jucat în deplasare cu o echipă din America Centrală. În ultimii ani, mexicanii nu au avut emoții cu Honduras, învingând-o în ultimele patru partide la rând în toate competițiile. Au pierdut, totodată, doar unul dintre cele 12 meciuri anterioare (2-3 în octombrie 2017). Mexic are o echipă relativ experimentată pentru această întâlnire, Julian Quinones fiind singurul fără meciuri la reprezentativa de seniori.

Mexic – posibilă formație de start:

Ochoa; J. Sanchez, Montes, Vasquez, Gallardo; Alvarez, Romo; Antuna, Martin, H. Lozano; Jimenez

Ținând cont de toate aceste statistici, Mexic e favorită cu Honduras și credem că se va impune fără emoții. “Mexic câștigă și nu primește gol” are cotă 1.92.

Honduras – Mexic (18.11.2023)

Honduras – Mexic (18.11.2023)

Alte trei variante

  • 1.47 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 1.84 – este cota pentru “Honduras nu marchează”
  • 1.99 – este cota pentru “Mexic câștigă la cel puțin două goluri diferență”

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBetcasa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești bonus 100% până la 800 de lei la prima depunereAi totodată MaxBonus pe biletele tale pre-meci. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

MAXWEEKENDS: JOCI 4 ZILE, IEI 100 LEI BONUS

MAXWEEKENDS

MaxWeekends: joci 4 zile, iei 100 de lei bonus! Doar la Maxbet

Joacă responsabil!

Agenții autorizate