Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Hubert Hurkacz – Novak Djokovic. Sârbul e obligat să câștige

Ultima etapă din faza grupelor a Turneului Campionilor debutează joi. Începem cu partida dintre Hubert Hurkacz – Novak Djokovic, din cadrul grupei A. Partida este programată joi, 16 noiembrie, pe terenul central, cu începere după ora 15:30.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Hubi, primul și singurul meci de la Turneul Campionilor

Intrat în concrus, din postura de primă rezervă, polonezul Hubert Hurkacz va juca primul său meci de la Turneul Campionilor în ultima etapă a grupelor. Intrat în joc pentru a-l înlocui pe Stefanos Tsitsipas, retras din cauza unei accidentări, Hubi poate avea un rol importat în stabilirea jucătorilor calificați în semifinale.

Chiar dacă va fi singurul meci de la Torino, Hurkacz va încerca să furnizeze surpriza. Mai ales că în joc sunt și premii consistente, plus că o victorie la Turneul Campionilor, indiferent de context, rămâne una foarte importantă.

Nole nu are voie să cedeze set

Novak Djokovic nu mai are asigurată calificarea în semifinale. Sârbul nu mai depinde doar de el și va fi condiționat și de rezultatul dintre Sinner – Rune. Dar înainte de meciul din sesiunea de seară, Nole are nevoie de victorie în minimum de seturi în fața lui Hurkacz, cel care-l înlocuiește pe Tsitsipas.

Chiar dacă vine după un meci extenuant, în fața lui Sinner, credem că Nole va aborda exact cum trebuie partida contra lui Hubi și va trece de acesta, fără prea mari emoții.

Cotă de 1,52 la Hubert Hurkacz – Novak Djokovic

Nole știe exact ce are de făcut în ultimul meci din grupe. Doar că Hurkacz nu se va da la o parte și nici nu va face cadouri. Tocmai din acest motiv credem că partida va fi echilibrată, până la un punct. Vom miza pe victoria lui Djoko și cel puțin 20 de game-uri. Pariul victorie Djokovic și peste 19,5 game-uri are cota 1,52 în oferta Fortuna!

Ponturi pariuri Hubert Hurkacz - Novak Djokovic

Ponturi pariuri Hubert Hurkacz – Novak Djokovic

Joacă responsabil!

Agenții autorizate