Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Huracan – Newell’s Old Boys (23.06.2023). Avem cota care îți aduce profitul

Huracan

Huracan și Newell’s Old Boys se înfruntă în etapa a 21-a din Liga Profesional – Argentina. Gazdele caută să pună punct unei serii de nouă partide la rând fără victorii în toate competițiile. De partea cealaltă, oaspeții intră în meci cu moral ridicat, neînvinși în ultimele trei jocuri în campionat. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru disputa programată pe pe Estadio Tomas Adolfo Duco.

Huracan, fără gol marcat în ultimele cinci meciuri

În ultimele două luni, Huracan nu a impresionat din punct de vedere ofensiv. De când Sebastian Battaglia a preluat banca tehnică în luna mai este fără gol marcat în Liga Profesional. De remarcat, totuși, faptul că Huracan nu a suferit niciun eșec pe teren propriu cu Newell’s Old Boys din 2017. În plus, a câștigat ultimele două partide din campionat. Huracan a pierdut ultimele două partide, cu Danubio (0-1), în Copa Sudamericana, și cu Gimnasia (0-1), în Liga Profesional. Trei dintre cele patru victorii înregistrate de Huracan în acest sezon au fost obținute pe teren propriu.

Newell’s Old Boys, fără înfrângere de cinci partide

De partea cealaltă, Newell’s Old Boys este fără înfrângere în ultimele cinci meciuri în toate competițiile. Echipa lui Gabriel Heinze este pe locul 12, la doar un punct în spatele unui loc care îi asigură calificarea în Copa Sudamericana în sezonul viitor. Newell’s Old Boys nu a arătat calitate în ofensivă, marcând doar 17 goluri, dar a impresionat în apărare, cu doar 16 goluri încasate. De semnalat că Newell’s Old Boys nu a pierdut niciun meci în acest sezon atunci când a deschis scorul.

Huracan și Newell’s Old Boys sunt axate pe apărare și nu au arătat forță din punct de vedere ofensiv pe durata acestui sezon. Anticipăm un meci strâns. Egal la pauză” are cotă 1.78.

Huracan - Newell's Old Boys (23.06.2023)

Huracan – Newell’s Old Boys (23.06.2023)

Alte trei variante

  • 1.50 – este cota pentru “Newell’s Old Boys nu pierde”
  • 1.55 – este cota pentru “nu marchează ambele echipe”
  • 1.62 – este cota pentru “1-2 goluri”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate