Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Iași – Viitorul Cupa României 30.10.2018

Viitorul
Bucurie gol Viitorul

La începutul lunii octombrie se întâlneau în campionat, acum cele două echipe vor hotărâ cine merge mai departe în Cupa României.

Două echipe ce vin de pe poziții diametral opuse, Poli Iași se chinuie și se târăște prin Liga 1 Betano, iar Viitorul are o serie foarte bună, dar și băieții lui Gică Hagi ne încurcă uneori la pariuri. Ieșenii au trecut în turul precedent de UTA Arad, dar meciul nu a fost „floare la ureche”.

La sfârșitul celor 90 de minute scorul a fost de 2-2, în extra-time s-a mai marcat câte un gol de fiecare parte și astfel partida a ajuns la penalty-uri. Toți cei cinci executanți ai moldovenilor au marcat, în timp ce ultimul executant de la UTA s-a lăsat pradă emoțiilor și a ratat.


Pariul nostru gratuit pentru Iași – Viitorul gol în ambele reprize @ 1,84


Ponturi pariuri Iași – Viitorul Cupa României 30.10.2018

După acest meci de infarct, totul s-a terminat pentru Stoican și compania. Poli Iași a intrat într-o spirală negativă, parcă fără ieșire, moldovenii au ajuns la patru înfrângeri consecutive, iar în trei dintre aceste partide nici măcar nu a marcat.

Între aceste meciuri este strecurat și cel direct cu Viitorul, constănțenii s-au impus la ieșeni acasă cu 2-1.

Viitorul joacă un fotbal extrem de spectaculos, În ultimele șapte meciuri disputate de Viitorul, oaspeții au pierdut doar două partide și restul au fost victorii.

Constănțenii au trecut în turul precedent de Concordia Chiajna, băieții lui Gică Hagi i-au aplicat o corecție severă lui Dorinel Munteanu, la unul din primele meciuri ale acestuia pe banca ilfovenilor.

Ponturi pariuri Iași – Viitorul, marți, 30 octombrie 2018

Viitorul o să caute să profite de forma slabă a jucătorilor lui Poli Iași, chiar dacă Hagi o să facă câteva schimbări în primul unsprezece, fotbaliștii din Academia Hagi joacă de mult timp împreună și acest lucru o să se vadă în fotbalul prestat.

Flavius Stoican a pierdut vestiarul la Iași, iar acest lucru se reflectă în rezulattele echipei gazdă, Poli are șanse mici în a trece de Viitorul și pentru că jucătorilor nu le stă mintea la fotbal.

Dacă îți plac pronosticurile și biletele noastre, URMĂREȘTE-NE și pe FACEBOOOK

Agenții autorizate