Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Iga Swiatek – Veronika Kudermetova. Are probleme poloneza ?!

Tabloul feminin de la Madrid e primul care își desemnează finala, iar noi vom analiza confruntarea dintre Iga Swiatek – Veronika Kudermetova, din cadrul celei de-a doua semifinale. Meciul este programat pe arena Manolo Santana și va începe în jur de miezul nopții. Mai multe amănunte, dar și pariul la Iga Swiatek – Veronika Kudermetova, în cele de mai jos,

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Parcurs fără cusur pentru poloneză în capitala Spaniei

Iga Swiatek a jucat foarte bine la competiția din capitala Spaniei. Poloneza e aproape de o nouă finală de 1000 de puncte, dar mai are de trecut un singur hop. Un singur set a cedat liderul mondial în drumul spre semifinale. În optimi, cu Alexandrova.

În ultimul meci, cu Petra Martic, Iga a cedat doar trei game-uri. Pentru o nouă finală, Swiatek va avea de trecut Kudermetova, una din cele mai în formă jucătoare de la acest turneu.

Rusoaica a cedat set în fiecare meci

Veronika Kudermetova a jucat și ea foarte bine la competiția de la Madrid. Dar spre deosebire de liderul mondial, rusoaica a avut nevoie în fiecare meci de set decisiv pentru a se impune.

Indiferent că numele adversarului a fost Parrizas-Diaz, Kasatkina, Potapova sau Pegula. Dar e de remarcat drumul dificil pe care Veronika l-a avut până la calificarea în semifinale. Iar adversarul din semifinale e și mai dificil, însă rusoaica va încerca să își joace șansa și de această dată.

 

Cotă de 1,48 la Iga Swiatek – Veronika Kudermetova

Iga Swiatek a fost dominantă în toate partidele. Poloneza va încerca să tranșeze rapid calificarea în finală și va începe tare partida. Kudermetova are nevoie de toate armele pentru a ține ritmul cu liderul mondial, însă suntem de părere că Iga va domina și acest meci, iar game-urile vor fi într-un număr maxim de 19.

Ponturi pariuri Iga Swiatek - Veronika Kudermetova

Ponturi pariuri Iga Swiatek – Veronika Kudermetova

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate