Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri Insulele Feroe – Romania: cota perfectă: 3,10

Romania

Ponturi Pariuri Insulele Feroe – Romania. Naţionala noastră are un meci facil în Insulele Feroe, unul pe care trebuie să îl câştige neapărat. În cazul unui rezultat de egalitate, echipa antrenată de Cosmin Contra nu mai are nicio şansă la calificarea pentru Euro 2020.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Insulele Feroe – Romania

Insulele Feroe a pierdut toate meciurile jucate în grupa F. Are un golaveraj zdorbitor negativ, trei goluri marcate şi 20 primite, al treilea cel mai slab din premilinariile Euro 2020. După Letonia şi San Marino. În tur, feroezii au pierdut fără drept de apel, cu toate că au reuşit să marcheze un gol. A fost 4-1 pentru România, după ce tricolorii au marcat prin Deac, Keşeru o dublă şi Puşcaş.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Insulele Feroe – Romania

România are un meci extrem de facil la prima vedere. Însă este unul cu o presiune uriaşă, având în vedere că peste câteva zile are loc duelul cu Norvegia. Tricolorii se află pe locul trei în grupă, 10 puncte, la unul în faţa norvegienilor şi la unul în spatele suedezilor. Miza cu adevărat importantă, pe lângă victoria din această seară, este cea cu Norvegia. Un eventual eşec ne-ar lăsa acasă la Euro 2020.

  • 1,30 este cota pentru 2 solist 
  • 1,57 este cota pentru nu marchează ambele echipe
  • 1,90 este cota pentru 2/2
  • 2,2 este cota pentru 2&peste 2,5 goluri

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare