Urmareste-ne

CONFERENCE LEAGUE

Ponturi pariuri Inter d’Escaldes – CFR Cluj (27.07.2022). Toți banii pe alb-vișinii!

Inter d’Escaldes și CFR Cluj se înfruntă în manșa secundă a turului 2 prelimar din Conference League. În tur, alb-vișinii s-au impus, clar, cu 3-0. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru partida programată pe Estadi Nacional d’Andorra.

Inter d’Escaldes, echipă modestă

Inter d’Escaldes intră în meci după două înfrângeri la rând, fără gol marcat. Gazdele au șanse minime de calificare, rezultatul din partida tur fiind elocvent. Echipa din Andorra a arătat puțin fotbal în partida tur, în special în repriza secundă, dar, în fața porții adverse, jucătorii au clacat în fața lui Cristian Bălgrădean.

Miza pe CFR Cluj

CFR Cluj nu a avut deloc emoții în partida tur, în fața unei echipe semiprofesioniste, campioana Andorrei. Jefte Betancor, Gabriel Debeljuh și Raul Feher (autogol) au fost protagoniștii jocului de pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Anticipăm încă o victorie facilă a echipei lui Dan Petrescu, echipa, de departe, mai valoroasă. „CFR Cluj câștigă și nu primește gol” are cotă 1.78.

Alte trei variante

  • 1.53 – este cota pentru „2-4 goluri în meci”
  • 1.59 – este cota pentru „se marchează în ambele reprize”
  • 1.70 – este cota pentru „CFR Cluj conduce la pauză și câștigă la final”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate