Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Inter – Getafe (5 august 2020). Dublăm banii cu victoria italienilor

Ponturi pariuri Inter – Getafe (5 august 2020). Europa League revine după cinci luni de pauză, cu deznodământul optimilor de finală. Încă din prima zi, propune un duel demn de urmărit între Inter şi Getafe, de la 22:00. Câştigătoarea va fi desemnată într-o singură manşă, conform deciziei UEFA.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Inter, a doua favorită la trofeu

Ponturi pariuri Inter – Getafe (5 august 2020). Inter a terminat Serie A pe poziţia secundă, la doar un punct în spatele campioanei Juventus. Forma arătată de Inter le dă speranţe fanilor la un trofeu în acest sezon, iar Europa League e singurul pentru care se mai joacă. Inter e a doua favorită, după Manchester United.

Getafe, formă dezastruoasă

Ponturi pariuri Inter – Getafe (5 august 2020). Getafe a fost revelaţia din La Liga, până la întreruperea campionatului. După reluarea meciurilor a dezamăgit crunt, obţinând o singură victorie în 11 partide disputate. A mai strâns 5 egaluri, dar a şi pierdut de 5 ori. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 2,07.

Ponturi pariuri Inter – Getafe (5 august 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Inter – Getafe (5 august 2020). Inter este favorita acestei dispute şi, conform calculelor hârtiei, singura necunoscută este scorul final. Bookmakerii oferă o cotă destul de mică pentru o victorie în 90 de minute a italienilor, dar merită jucată pentru un bilet „la siguranţă”. Mai puteţi alege şi:

  • 1,65 – cota pentru „1 solist”
  • 2,39 – cota pentru „Inter câştigă la zero”
  • 2,45 – cota pentru „1 pauză / 1 final”

Agenții autorizate