Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Inter – Napoli, 16 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,77

Ponturi pariuri Inter – Napoli, 16 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,77. Derby-ul etapei cu numărul 12 din Serie A este programat să se joace de la ora 21:45.

Ponturi pariuri Inter – Napoli, 16 decembrie 2020

Inter ocupă locul secund în Serie A și are 24 de puncte după 11 etape disputate. Se află la doar trei puncte de AC Milan și poate în cazul unei victorii și a unei înfrângeri a marii rivale să ajungă în fotoliul de lider. Gazdele au pierdut o singură dată până acum, iar în ultimele cinci meciuri au patru victorii.

Inter – Napoli, 16 decembrie 2020. Cota profitabilă: 1,77

Napoli este pe poziția a treia și se află la un punct în spatele lui Inter, cu 23 de puncte. Până în acest moment, oaspeții au pierdut de trei ori în Serie A și vin după trei victorii la rând. Așadar, mă aștept să facă o partidă foarte bună pe Giuseppe Meazza.

Inter – Napoli PsF X @ 1,77

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii