Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Inter – Șahtior, 17 august 2020. Golurile ne aduc profit

Ponturi pariuri Inter – Șahtior, 17 august 2020. Golurile ne aduc profit. Ne aşteptăm la un duel spectaculos, în special de la fosta echipă a lui Mircea Lucescu. Ucrainenii au arătat poate cel mai bine în acest FINAL 8 din Germania.

Ponturi pariuri Inter – Șahtior, 17 august 2020

  • Inter este una dintre pretendentele la câştigarea trofeului Europa League de anul acesta. Italienii au trecut de cei de la Getafe, scor 2-0, şi de cei de la Leverkusen cu 2-1 pentru a ajunge în semifinalele competiţiei. Bookmakerii o văd favorită la accederea în în finală, ceea ce este destul de surprinzător spunem noi.

 4 meciuri pentru Biletul de cotă 10

  • De partea cealaltă, Şahtior s-a distrat şi cu Wolfsburg şi cu Basel. Ucrainenii au trecut de nemţi cu 5-1 la general şi nu le-au dat nicio şansă elveţienilor învingându-i cu 4-1. Acum dau peste nişte adversari mult mai puternici, însă noi credem că au prima şansă. Au practicat cel mai frumos fotbal din FINAL 8.
  • Una dintre cele două echipe va întâlni Sevilla, spanioli impunându-se contra celor de la United în cealaltă semifinală.

Inter – Șahtior 3+ 1,65

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate