Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Inter – Sampdoria (21 iunie 2020). Conte trebuie să repună echipa pe linia bună

Ponturi pariuri Inter – Sampdoria (21 iunie 2020). Prima ligă din Italia, Serie A, se reia cu etapa a 25-a. În acestă seară, de la 22:45, Inter primeşte vizita Sampdoriei, într-un meci cu tribunele goale. Gazdele sunt favoritele bookmakerilor.

Ultimele 3 meciuri, un dezastru: eşecuri cu rivalele şi eliminare din Cupă

Ponturi pariuri Inter – Sampdoria (21 iunie 2020). Înainte de oprirea fobalului din cauza pandemiei, Inter a pierdut două meciuri la rând, cu Lazio şi Juventus, marile rivale din acest sezon, şi a ajuns pe 3, la 9 puncte de lider, dar păstrează 6 puncte peste urmăritoare. Nici la reluare nu a înregistrat un rezultat convenabil. A terminat la egalitate manşa retur a semifinalei de Cupă cu Napoli (1-1) şi a fost eliminată de cea care avea să câştige trofeul în cele din urmă. La Inter, Conte are nevoie urgentă de rezultate, pentru a reda moral echipei.

Sampdoria, luptă în 5 pentru evitarea Serie B

Ponturi pariuri Inter – Sampdoria (21 iunie 2020). Sampdoria e pe locul 16, cu două poziţii peste prima retrogradabilă, dar numai un punct diferenţă. Se anunţă o luptă crâncenă pentru evitarea Serie B, între oaspeţii de astăzi, Udinese, Torino, Genoa şi Lecce, echipe aflate la cel mult 3 puncte una de alta, cu Lecce pe loc retrogradabil acum. Spal şi Brescia pot să-şi facă bagajul deja. Chiar dacă are nevoie de puncte, e greu de crezut că Sampdoria va reuşi mare lucru în această seară. Mai ales că a pierdut ultimele 5 întâlniri cu Inter. „1 pauză / 1 final” are cota 1,92.

Încercaţi şi…

Ponturi pariuri Inter – Sampdoria (21 iunie 2020). Inter este echipa mai bună şi are prima şansă în acest meci. Chiar dacă se joacă fără spectatori, meciul are totuşi loc la Milano, unde Inter a pierdut o singură dată. Terenul se va „înclina” spre poarta oaspeţilor.

  • 1,40 este cota pentru „1 solist”
  • 1,70 este cota pentru „peste 2,5 goluri”
  • 3,04 este cota pentru „Inter câştigă ambele reprize”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii