Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Internacional – Sao Paulo (21.07.2022). Echipele marchează, pariorii încasează

Internacional Porto Alegre și Sao Paulo se întâlnesc la mijlocul acestei săptămâni, în etapa a 18-a din Brasileiro Serie A. Gazdele sunt pe locul 4, la două puncte de actualul lider, în timp ce oaspeții sunt pe locul 9.

IA ACUM BONUSUL DE 700 RON DE LA MAXBET

Internacional, fără înfrângere în ultimele patru meciuri

Internacional Porto Alegre e neînvinsă în precedentele patru meciuri oficiale, având două victorii și două remize. În schimb, oaspeții de la Sao Paulo vin după o serie de opt meciuri fără înfrângere.

Gazdele sunt neînvinse în precedentele patru meciuri în toate competițiile, iar în ultimele două nu au primit gol. Doar Palmeiras a primit mai puține goluri decât Internacional pe parcursul sezonului intern până acum. Cel mai recent meci al celor de la Internacional a fost contra celor de la Athletico Paranaense, meci încheiat la egalitate, 0-0. Anterior, Internacional învinsese cu 1-0 pe America Mineiro, actualul lider din Brasileiro Serie A.

Sao Paulo, neînvinsă de opt meciuri

De partea cealaltă, Sao Paulo manifestă o formă fantastică, fiind neînvinsă de opt meciuri în toate competițiile. Această serie a ajutat-o pe Sao Paulo să urce în clasamentul din Brasileiro Serie A până pe locul al 9-lea, fiind la cinci puncte în spatele lui Internacional în acest moment. Cel mai recent rezultat a fost un 2-2 cu Fluminense, fiind a treia remiză în ultimele patru meciuri de campionat. Cu siguranță, Sao Paulo își dorește mai mult, iar în meciul de la Porto Alegre ne așteptăm să marcheze. Preconizăm GG în confruntarea dintre Internacional și Sao Paulo, din etapa a 18-a din Brasileiro Serie A. „Ambele marchează” are cotă 2.04.

Ponturi pariuri Internacional - Sao Paulo (21.07.2022)

Ponturi pariuri Internacional – Sao Paulo (21.07.2022)

Alte trei ponturi pariuri Internacional – Sao Paulo

  • peste 2,5 goluri @1,64
  • PSF X @1,62
  • PSF 1 @1,71

 

Cum iei 2 BONUSURI în același timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 700 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate