Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Irina Begu – Ana Bogdan. Finală românească la turneul de la Iași

Facem o trecere și în circuitul feminin și ajungem în nord-estul României, acolo unde în această săptămână s-a desfășurat un turneu din seria challenger la feminin. Și vom analiza duelul 100% român, Irina Begu – Ana Bogdan, din cadrul finalei WTA 125 challenger Iași. Partida este programată duminică, 23 iulie, pe terenul central, cu începere de la ora 13:30. 

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 25+800 LEI BONUS

Begu a avut emoții în ultimul meci

Irina Begu a revenit pe zgură la un turneu din România. Ultimul meci pe suprafața roșie disputat de nr 31 WTA a fost la Roland Garros, în turul trei. Acolo unde Irina pierdea contra finalistei Muchova. Aici, la turneul de la Iași, Begu nu a avut probleme.

Doar ultima partidă a fost mai echilibrată. Tamara Zidanesek a avut 1-0 la seturi și 3-0 în actul secund, dar sportiva noastră a revenit și s-a impus cu 6-3 în decisiv. Meciul pentru titlu va fi împotriva compatrioatei și prietenei Ana Bogdan. Fanii de la Iași vor avea o finală mult așteptată, între două dintre cele mai bine cotat jucătoare românce.

bun venit maxbet 25 + 800 lei

Bogdan a muncit mai mult

Ana Bogdan a jucat și ea bine, dar a avut mai mult de muncă. A treia cea mai bine clasată jucătoare din România a cedat trei seturi în cele patru partide jucate pe zgura de la Iași. Singurul meci câștigat de româncă în minimum de seturi a fost în sferturi, contra elvețiencei Simona Waltert, 6-0, 6-4.

Ana pleacă cu șansa a doua în fața Irinei Begu, dar sportiva în vârstă de 30 de ani va lupta pentru victorie. De altfel, în singurul duel direct între cele două compatrioate, în septembrie 2020, tot pe zgură, Bogdan s-a impus în două seturi.

Cotă de 1,65 la Irina Begu – Ana Bogdan

Begu are prima șansă, fiind jucătoarea mai bine cotată, dar și Bogdan va lupta pentru trofeu. Se anunță un meci interesant pe zgura de la Iași, cu o finală 100% românească. Credem că partida poate fi deschisă oricărui rezultat, astfel că mizăm pe cel puțin 20 de game-uri disputate.

Ponturi pariuri Irina Begu - Ana Bogdan

Ponturi pariuri Irina Begu – Ana Bogdan

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 25 lei bonus la verificarea contului şi până la 800 de lei la prima depunere. Ai totodată bonus săptămânal de până la de 250 lei pentru depuneri. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

BONUS 100% PÂNĂ LA 250 LEI LA DEPUNERE!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate