Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Islanda – Croatia – Preliminarii CM – 11.06.2017

Sursa foto: playbuzz.com

PONTURI PARIURI ISLANDA – CROATIA – PRELIMINARII CM – 11.06.2017. Derby in varful clasamentului grupei I, care stabilieste cine ocupa prima pozitie.

PONTURI PARIURI ISLANDA – CROATIA – PRELIMINARII CM – 11.06.2017. Dupa cinci etape scurse din actualele preliminarii pentru Campionatul Mondial din Rusia, 2018, Croatia este pe primul loc in grupa I, cu 13 puncte din 15 posibile. A obtinut patru victorii si a facut un egal, in prima runda, cu Turcia. De partea cealalta, Islanda este pe locul doi in grupa, cu 10 puncte, obtinute dupa trei victorii, un egal si o infrangere. Singurul meci pierdut a fost impotriva adversarei de astazi, care i-a administrat un 2-0 sec pe teren propriu. Ne asteptam sa vedem un duel mult mai spectaculos acum, asa ca mergem pe goluri de ambele parti.

PONTURI PARIURI ISLANDA – CROATIA – PRELIMINARII CM – 11.06.2017. Islanda a castigat ambele partide disputate in aceste preliminarii pe teren propriu, reusind sa se impuna in fata Finlandei cu 3-2 si in fata Turciei cu 2-0. Acum are cel mai greu meci, cu liderul grupei si cea mai puternica formatie din urna, asa ca ne asteptam ca lucrurile sa fie putin mai complicate pentru islandezi. Ultimul meci pe teren propriu a fost un amical pierdut cu Chile, viitoarea adversara a Romaniei, care s-a impus cu 1-0.

PONTURI PARIURI ISLANDA – CROATIA – PRELIMINARII CM – 11.06.2017. Croatii au un singur obiectiv pentru acest duel, sa ia toate cele trei puncte si sa isi asigure in mare parte prezenta la Campionatul Mondial din Rusia. Daca se impun in aceasta deplasare, vor avea sase puncte in fata locului doi cu patru etape inainte de final, lucru care inseamna, in mare parte, calificarea la turneul final. Cu toate acestea, suntem de parere ca islandezii nu vor ceda asa usor si vor inscrie si ei cel putin un gol.


Pariu gratuit: GG @ 2.00

  • Deschide AICI contul intr-un minut

  • Pariaza pana la 300 RON pe acest pont

  • Primesti toti banii inapoi daca il pierdem


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate