Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Islanda – România (8 octombrie 2020). Calificarea ne dublează miza

Ponturi pariuri Islanda – România (8 octombrie 2020). Naţionala condusă de Mirel Rădoi mai are o singură şansă de a ajunge la Euro 2020, care se va disputa în 2021, inclusiv la Bucureşti. „Tricolorii” trebuie să treacă de Islanda şi apoi de învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria. Dar să nu punem carul înaintea boilor şi să începem cu Islanda – România, care se joacă în această seară, de la 21:45.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Islanda, mulţi jucători în vârstă, dar cu experienţă

Ponturi pariuri Islanda – România (8 octombrie 2020). Islanda a crescut enorm în ultimii ani şi poate considera că are o generaţie de aur. A participat la ultimele două turnee finale, Euro 2016 şi Cupa Mondială 2018. Mulţi dintre jucătorii convocaţi pentru acest meci au făcut parte din echipa care ajungea până în sferturi la Euro, eliminând Anglia în optimi. Tocmai de aceea, media de vârstă a nordicilor este foarte ridicată, în jur de 32 de ani. În 2020, Islanda are 4 partide disputate: două amicale câştigate cu 1-0 în Canada şi El Salvador şi două meciuri în Liga Naţiunilor, 0-1 cu Anglia, într-un meci echilibrat în care golul victoriei a fost marcat din penalty în prelungiri, iar gazdele au ratat o lovitură de pedeapsă în 90+6, şi 1-5 cu Belgia.

România, probleme în defensivă

Ponturi pariuri Islanda – România (8 octombrie 2020). România condusă de Mirel Rădoi arată mai bine, mai curajoasă, mai ofensivă. Dar sunt găuri mari în apărare, mai ales că lipsesc Nedelcearu şi căpitanul Chiricheş. Naturalizatul Camora e la prima convocare şi ar putea să intre pe flancul stâng, calităţile sale defensive fiind mai bune decât cele ale lui Bancu. Atacul a funcţionat, cu George Puşcaş ajuns la 7 goluri în 16 selecţii şi un Denis Alibec mult mai activ şi dedicat echipei. La mijloc naţionala arată destul de bine, iar, cu atenţie şi curaj, poate obţine calificarea. „România merge mai departe” are cota 2,03.

Ponturi pariuri Islanda – România (8 octombrie 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Islanda – România (8 octombrie 2020). De partidele directe nu putem ţine cont, pentru că ele au avut loc în 1996 şi 1998, în campania pentru Mondialul din Franţa. Atunci România se impunea tur-retur cu 4-0, dar noi aveam Generaţia de Aur, pe când islandezii erau la stadiul de amatori. Acum, mulţi dintre jucătorii nordicilor evoluează în campionate puternice. România nu are amintiri plăcute legate de meciurile de baraj, pierzând cu Slovenia (1-2 şi 1-1 în 2001) şi Grecia (1-3 şi 1-1 în 2013). Acum, Islanda este uşor favorită, dar entuziasmul românilor poate depăşi experienţa islandezilor. Puteţi încerca şi:

  • 1,89 – cota pentru „peste 4,5 cartonaşe roşii”
  • 2,01 – cota pentru „ambele marchează”
  • 2,33 – cota pentru „PSF 2”

+ posts
Alexandru Năstase
+ posts

Promotii