Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Israel – Belarus (12.09.2023). Avem cota care îți aduce profitul

Israel și Belarus se înfruntă, marți, în preliminariile Euro 2024 – Grupa I. Oaspeții au dezamăgit săptămâna trecută, când au remizat cu Andorra. Deci au șanse mici de calificare. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Israel, trei partide la rând fără eșec

Necalificată niciodată la Euro sau Cupă Mondială, Israel a impresionat în actuala campanie, fiind pe o pantă ascendentă. Marturile în acest sens reprezintă promovarea în Liga Națiunilor A. În prezent, israelienii ocupă un foarte bun loc 3 cu opt puncte în Grupa I, cu unul mai puțin față de România, cu care a remizat, săptămâna trecută, 1-1, pe Arena Națională. În iunie, Israel a învins pe Belarus (2-1) și pe Andorra (2-1). Prin urmare, gazdele parcurg o serie de trei meciuri fără înfrângere în aceste calificări. Manor Solomon și Oscar Gloukh sunt vedetele reprezentativei Israelului și, cu siguranță, ambii vor fi titulari. Eden Kartsev va absenta din cauza unei accidentări.

Belarus, doar egal cu Andorra, săptămâna trecută

La rândul ei, Belarus nu a participat niciodată la o competiție internațională majoră. Pentru această campanie de calificare, istoria pare să se repete. În prezent, oaspeții sunt la cinci puncte distanță de locul 2 din grupă. Totuși, după primele trei înfrângeri în fața Elveției (0-5), României (1-2), apoi Israelului (1-2), Belarus a depășit pe Kosovo (2-1) în ultima etapă. Ulterior a urmat, sâmbătă, un egal fără goluri în Andorra (0-0).

În mod normal, Israel ar trebui să intre în meci cu moral ridicat după ultimele rezultate, din moment ce a luat șapte puncte din ultimele trei partide din Grupa I. Belarus a crescut, de asemenea, în ultima perioadă, dar remiza cu Andorra a arătat că nu este, încă, o selecționată de temut. Israel conduce la pauză și câștigă la final” are cotă 1.94.

Israel – Belarus (12.09.2023)

Israel – Belarus (12.09.2023)

Alte trei variante

  • 1.53 – este cota pentru “2-4 goluri”
  • 1.80 – este cota pentru “Israel nu marchează”
  • 2.08 – este cota pentru “Israel câștigă la zero”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate