Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Nu ştii ce să pariezi la Israel – România? Îţi dăm noi o cotă numai bună de jucat!

Ponturi pariuri Israel – România
Ponturi pariuri Israel – România

Israel și România se înfruntă, marți, de la ora 20:45, pe Stadionul Netanya. Partida este amicală, însă cele două reprezentative vor da totul pentru o victorie de moral înainte de startul UEFA Nations League. Betmag vă prezintă câteva ponturi la pariuri pentru Israel – România.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

România are un nou selecționer

România a jucat ultimul meci oficial în noiembrie, când a învins, în deplare, pe Liechtenstein, scor 3-0, în ultimul meci al Grupei J. Victoria nu i-a ajutat, însă, pe “tricolori” să prindă măcar locul 2, astfel că vor privi încă un turneu final de Cupă Mondială din fața televizorului. Între timp, România și-a schimbat selecționerul, locul lui Mirel Rădoi fiind luat de Edward Iordănescu. Suporterii au speranțe că acesta va aduce un suflu nou la echipă și calificarea la Euro 2024. Primul meci sub noul selecţioner, însă, a fost un eşec. România a pierdut 0-1 amicalul cu Grecia, pe Ghencea, iar pe final de partidă peluza a strigat ironic „Demisia!”. Jocul prestat a fost departe de aşteptări. Antrenorul are totuşi un alibi, pentru că în lot au apărut mai multe probleme medicale.

Israel, încă o campanie de calificare ratată

Israel a încheiat campania de calificare la Cupa Mondială 2022 cu o victorie, scor 3-2 cu Insulele Feroe, și a terminat Grupa F cu un total de 16 puncte. Alb-albaștrii au prins, însă, doar locul 3, după Danemarca și Scoția, astfel că nu vor fi prezenți la turneul final din Qatar, ceea ce nu reprezintă, neapărat, o surpriză. Selecționata lui Gadi Baumer a suferit o înfrângere, scor 0-4, în fața Portugaliei, într-o partidă amicală jucată la jumătatea anului trecut, dar a câștigat două din ultimele trei meciuri, cu Guatemala și Muntenegru. Cele două reprezentative s-au întâlnit ultima oară în 2018, “tricolorii” impunându-se cu 2-1. “Ambele marchează” are cota 1,88.

Ponturi pariuri Israel – România: "GG", la cotă 1,88

Ponturi pariuri Israel – România: „GG”, la cotă 1,88

Alte trei ponturi pariuri Israel – România

  • 1,56 este cota pentru “egal la pauză sau la final”
  • 2,09 este cota pentru “PSF 2”
  • 2,30 este cota pentru “peste 2,5 goluri în meci”

Agenții autorizate