Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Israel U19 – Austria U19 (22.06.2022). Goluri și bani pentru pariori

Israel U19 și Austria U19 au ca obiectiv victoria pentru a mai păstra șanse la primele două locuri în Grupa B. În weekend, israelenii au ratat victoria cu Serbia în ultimele secunde, în timp ce austriecii au fost învinși, clar, de Anglia. Betmag vă propune câteva ponturi pentru acest meci.

Israel U19, egalată pe final

Cu Serbia U19, Israel 19 a fost condusă cu 1-0, dar a reușit să întoarcă rezultatul. Meciul s-a terminat, însă, la egalitate, 2-2, după un gol marcat de sârbi în minutul 93. Israelienii au ajuns, totuși, la patru meciuri la rând fără înfrângere, în toate competițiile. Israel U19 este o selecționată incomodă, care cu greu pierde. În grupa de calificare, Israel a terminat pe locul 1, după un egal cu Ungaria și victorii cu Turcia și Scoția.

Austria U19, obligată să câștige

Austria U19 este ultima în Grupa B, după înfrângerea din primul meci, 0-2 cu Anglia. Deși au terminat primii în grupa de calificare, eliminând Spania, austriecii au încheiat, în weekend-ul trecut, o serie de șapte meciuri la rând fără înfrângere. Cu siguranță, Austria va forța în ofensivă, lucru de care Israel poate profita. Ne așteptăm, totuși, la un meci echilibrat. Ambele echipe marchează și peste 2.5 goluri” are cotă 1.75.

Alte trei variante

  • 1.49 – este cota pentru “gol în ambele reprize”
  • 1.54 – este cota pentru “peste 2.5 goluri în meci”
  • 3.50 – este cota pentru “egal la final”

Agenții autorizate