Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Italia – Anglia, marea finală EURO 2020. Cota profitabilă: 1,90

Ponturi pariuri Italia – Anglia, marea finală EURO 2020. Cota profitabilă: 1,90! Partida, care este programată să se joace pe stadionul Wembley, în prezența a 60.000 de spectatori, are loc la ora 22:00.

Ponturi pariuri Italia – Anglia, marea finală EURO 2020. Cota profitabilă: 1,90

Italia și-a început drumul la EURO 2020 în grupa A pe care a câștigat-o cu maximum de puncte. A trecut pe rând de Turcia, Țara Galilor și Elveția, învingându-le pe toate trei fără să primească gol. În optimi a dat peste Austria de care a trecut în prelungiri, scor 2-1, iar în sfeturi a eliminat-o pe Belgia, o altă pretendentă la câștigarea EURO 2020. Cel mai greu meci de până acum pentru italieni a fost cel cu Spania din semifinale. Italia s-a calificat la loviturile de departajare, după ce scorula fost 1-1 în cele 90 de minute regulamentare + alte 30 de minute de prelungiri.

Ponturi pariuri Italia – Anglia, marea finală EURO 2020. Cota profitabilă: 1,90

De cealaltă parte, Anglia a câștigat grupa D după două victorii și un egal, fiind singura selecționată de pe prima poziție care a marcat doar două goluri în trei meciuri. A trecut cu același scor, 1-0, de Croația și Cehia și a remizat surprinzător cu Scoția, scor 0-0. Apoi, în optimi, a eliminat-o pe Germania cu 2-0, iar în sferturi a făcut spectacol cu Ucraina, marcând patru goluri fără să primească vreunul. În semifinale, englezii au câștigat cu Danemarca în prelungiri, după ce arbitrul le-a acordat extrem de ușor un penalty.  Nu mă aștept ca ultimul act de la EURO 2020 să fie spectaculos, miza este prea mare, astfel încât cred că ambele selecționate se vor apăra foarte bine, punând fazele de atac pe locul secund și așteptând greșeala adversarei.

Ponturi pariuri Italia - Anglia, marea finală EURO 2020. Cota profitabilă: 1,85

Ponturi pariuri Italia – Anglia, marea finală EURO 2020. Cota profitabilă: 1,85

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate