Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Italia – Austria (26 iunie 2021). Cotă 1,86 pentru un succes facil

Ponturi pariuri Italia – Austria (26 iunie 2021). Prima zi de desfăşurare a optimilor de finală ale Campionatului European de Fotbal îi aduce Italiei un adversar accesibil, Austria. Fluierul de start se dă la ora 22:00, pe stadionul Wembley din Londra. Squadra azzurra e la primul meci în afara Romei la acest turneu, în timp ce Austria evoluează deja pe al treilea stadion, după Bucureşti şi Amsterdam.

Italia, 11 victorii consecutive la zero

Ponturi pariuri Italia – Austria (26 iunie 2021). Italia a avut un parcurs perfect în faza grupelor, terminând pe prima poziţie, cu punctaj maxim şi niciun gol primit. 3-0 cu Turcia, 3-0 cu Elveţia şi 1-0 cu Ţara Galilor, într-un meci în care a folosit mai multe rezerve, i-au adus Italiei laudele tuturor. Mai mult, în ultimele 30 de meciuri nu a pierdut niciodată, iar pe cele mai recente 11 le-a şi câştigat şi nu a primit niciun gol în acest interval.

Austria nu face faţă contra naţionalelor de top

Ponturi pariuri Italia – Austria (26 iunie 2021). Austria a câştigat ce putea câştiga în grupa C. A bătut cu 3-1 pe Macedonia de Nord, după care a pierdut 0-2 cu Olanda şi intra în meciul decisiv cu Ucraina de pe locul al treilea. Austria şi Ucraina aveau câte 3 puncte, iar câştigătoarea termina pe locul 2. Ucraina avea golaveraj mai bun, deci o ajuta şi egalul. La capătul unui joc excelent, Austria s-a impus cu 1-0 şi a mers în optimi. Totuşi, în meciul cu Olanda s-a văzut că nu e capabilă să facă faţă naţionalelor puternice. „1 şi peste 1,5 goluri” are cota 1,86.

Ponturi pariuri Italia – Austria (26 iunie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Italia – Austria (26 iunie 2021). La capitolul meciuri directe, Italia are istoria de partea sa. Ultima victorie a Austriei datează din 1960, iar de atunci au mai fost alte 13 întâlniri, 10 victorii italiene şi 3 remize. Puteţi încerca şi:

  • 1,73 – cota pentru „Austria nu marchează”
  • 2,30 – cota pentru „1 pauză / 1 final”
  • 3,36 – cota pentru „peste 2,5 goluri Italia”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare