Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Ponturi pariuri Italia – Elveţia (16 iunie 2021). Cotă 1,80 pentru doar două goluri

Ponturi pariuri Italia – Elveţia (16 iunie 2021). Italia este marea favorită a grupei A şi, dacă reuşeşte să obţină şi a doua victorie consecutivă, va obţine calificarea în optimi. Înainte de startul Euro, Elveţia era văzută de specialişti cu cele mai mari şanse să ocupe poziţia a doua. O victorie cu Italia, însă, ar putea schimba calculele. Se joacă astă seară, de la ora 22:00.

Italia, 28 de meciuri fără eşec

Ponturi pariuri Italia – Elveţia (16 iunie 2021). Itallia a început în forţă Euro, cu o victorie 3-0 în faţa suporterilor proprii, la Roma, în meciul inaugural contra Turciei. Trupa lui Mancini e în formă maximă şi a ajuns la 28 de meciuri consecutive fără înfrângere, iar jocul arată foarte bine

Elveţia are un punct

Ponturi pariuri Italia – Elveţia (16 iunie 2021). Elveţia a jucat bine cu Ţara Galilor, mai ales în prima repriză, dar s-a intrat cu 0-0 la cabine. Embolo a deschis scorul rapid după restart, dar galezii au egalat la 1 şi meciul s-a încheiat la egalitate. Jocul elveţienilor a mers destul de bine, dar împotriva unui adversar care s-a mulţumit mult timp să se apere. „Peste 1,5 goluri Italia” are cota 1,80.

Ponturi pariuri Italia – Elveţia (16 iunie 2021)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Italia – Elveţia (16 iunie 2021). Elveţia n-a mai câştigat un meci cu Italia din 1993, dar ultimele 3 directe au fost remize. De precizat faptul că jocul cel mai recent dintre cele două a avut loc în 2010. Judecând după forma pe care o arată cele două formaţii, dar ţinând cont şi de valoarea loturilor, Italia e favorită. Mai mult, evoluează acasă, iar Elveţia vine după o deplasare lungă. Meciul precedent l-a jucat la Baku. Puteţi încerca şi:

  • 1,68 – cota pentru „1 solist”
  • 1,72 – cota pentru „nu marchează ambele”
  • 2,06 – cota pentru „2 şi peste 1,5 goluri”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare