Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Ponturi pariuri Italia – Macedonia de Nord (24.03.2022). Avem cota care îți aduce profitul

Italia, clar favorită cu Macedonia de Nord

În semifinalele play-off-ului pentru Cupa Mondială Qatar 2022, Italia va juca, la Palermo, pe Stadio Renzo Barbera, cu Macedonia de Nord, echipa calificată din grupa României. Partida este programată pe 24 martie 2022, ora 21:45. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Miza pe Italia

Italia poate rata prezența la Cupa Mondială pentru a doua oară la rând, în cazul în care nu va reuși să treacă de Macedonia de Nord și, ulterior, de selecționata câștigătoare din meciul Portugalia – Turcia. Pe 24 aprilie, Italia va întâlni echipa lui Blagoja Milevski, pe teren propriu. Trupa lui Roberto Mancini nu ar trebui să aibă probleme în a depăși pe Macedonia de Nord. Italia a ajuns aici după ce a terminat pe locul 2 în grupa preliminară, după Elveția.

Macedonia de Nord, șanse mici de calificare

De partea cealaltă, Macedonia de Nord a terminat în fața României grupa preliminară și s-a calificat în semifinalele play-off-ului pentru Cupa Mondială. Are o misiune dificilă în fața Italiei, selecționata clar mai valoroasă. Cu siguranță, Macedonia de Nord nu va ceda fără luptă. Totuși, anticipăm o victorie a Italiei, care nu concepe să rateze un nou turneu final. Cu siguranță, selecționata lui Roberto Mancini va sacrifica spectacolul, calificarea fiind pe primul plan. Italia câștigă și sub 3.5 goluri în meci” are cotă 1.83.

Alte trei variante

  • 1.57 – este cota pentru “Macedonia de Nord nu marchează”
  • 1.70 – este cota pentru “Italia conduce la pauză și câștigă la final”
  • 2.02 – este cota pentru “2-3 goluri în meci”

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate