Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Ponturi pariuri Jamaica – Honduras (31.03.2022). Gazdele îți dublează banii

Jamaica și Honduras au ratat Cupa Mondială din Qatar, cele două reprezentative aflându-se pe ultimele două locuri în clasament. În etapa trecută, “Reggae Boys” au suferit cea mai dură înfrângere din campanie, 0-4 cu Canada, în timp ce “La H” a pierdut la limită, 0-1, meciul cu Honduras de pe teren propriu. Betmag vă propune câteva ponturi pariuri la Jamaica – Honduras, meci programat joi dimineață, la ora 04:05.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Jamaica, victorie pentru palmares

La doar câteva zile după remiza cu El Salvador, 1-1, Jamaica a dezamăgit crunt contra Canadei. Selecționata lui Paul Hall a stat mare parte din meci în propriul teren, iar rezultatul nu mai trebuie deloc comentat. Fără Michail Antonio și Cory Burke, “Reggae Boys” au fost de nerecunoscut în a doua jumătate a calificărilor, când au înregistrat patru înfrângeri în ultimele cinci meciuri. Totuși, cu Honduras, Jamaica a câștigat ultimele trei partide directe.

Honduras, selecționată fără motivație

De partea cealaltă, Honduras este singura selecționată din zona Concacaf care nu a câștigat niciun meci în grupa preliminară pentru calificările la WC 2022. Cu Mexic, “La H” a primit gol pe final, dar campania este, clar, ratată. Cel mai probabil, va urma un schimb de generații, iar partida cu Jamaica va fi decisivă pentru mulți jucători din lot. Până acum, în campanie, Jamaica a arătat mai mult fotbal, în timp ce Honduras pare o selecționată epuizată și fără încredere. Jamaica învinge” are cotă 2.02.

Ponturi pariuri Jamaica – Honduras (31.03.2022)

Ponturi pariuri Jamaica – Honduras (31.03.2022)

Alte trei ponturi pariuri la Jamaica – Honduras

  • 1.52 – este cota pentru “sub 2.5 goluri în meci”
  • 2.11 – este cota pentru “Honduras nu marchează”
  • 4.20 – este cota pentru “egal la pauză și câștigă Jamaica la final”

Agenții autorizate