Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Daniil Medvedev. Italianul e favorit prima semifinală de la Turneul Campionilor

Ediția din acest an a Turneul Campionilor ne propune meciuri de gală. În prima semifinală, se vor duela Jannik Sinner – Daniil Medvedev. Meciul este programat sâmbătă, 18 noiembrie, pe terenul central, cu începere de la ora 15:35, ora României.

Sinner, la prima sa semifinală la Turneul Campionilor

Jannik Sinner a jucat foarte bine la ATP Finals. Italianul, încurajat de proprii fani, a câștigat toate cele trei partide din faza grupelor. Jannik a cedat doar două seturi, în partidele cu Djokovic și Rune. Și s-a impus în două seturi cu Tsitsipas. 

Meciul din semifinale se anunță poate mai greu decât cu Djokovic, însă Sinner are toate armele pentru a se impune din nou în fața rusului.

333 rotiri gratuite

Doar în octombrie la Superbet: 333 rotiri gratuite

Rusul vine după eșecul cu Alcaraz

Daniil Medvedev a câștigat primele două partide din grupa roșie. Au fost victorii în minimum de seturi, cu Rublev și Zverev. Iar în fața lui Alcaraz a cedat în două acte, însă Medvedev nu s-a întrebuințat prea tare.

Pentru că Daniil era deja calificat în semifinale. Și avea nevoie de forțe pentru lupta încinsă ce se anunță contra lui Sinner. Rusul a fost învins în ultimele două partide directe de către italian. Ambele în finalele de la Beijing și Viena.

Cotă de 1,65 la Jannik Sinner – Daniil Medvedev

Se anunță un meci foarte disputat în prima semifinală de la Turneul Campionilor ediția 2023. Sinner va avea din nou fanii de partea sa și îl vor împinge de la spate. Dar Medvedev vrea revanșa după ultimele două eșecuri. Credem că peninsularul are forța de a bifa al patrulea succes la rând în fața propriilor fani. Pariul victorie Jannik Sinner are cota 1.65 în oferta Superbet!

Ponturi pariuri Jannik Sinner - Daniil Medvedev

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Daniil Medvedev

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate