Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Holger Rune. Cei doi jucători pot merge braț la braț în semifinale

Al doilea meci al zilei de joi, 16 noiembrie, de la Turneul Campionilor e disputa dintre Jannik Sinner – Holger Rune, din cadrul ultimei etape din faza grupelor. Partida este programată pe terenul central, cu începere de la ora 22:00, ora României.

Sinner, calificat în semifinale

Jannik Sinner e calificat deja în semifinalele Turneului Campionilor. Italianul, cu fanii în spate, s-a impus în fața lui Tsitsipas, 2-0 la seturi și Djokovic, după un meci epic, încheiat în trei seturi și la capătul a peste trei ore de joc. 

În ultimul meci, Sinner se poate menaja pentru partida din semifinale. Acolo unde încă nu știe cine-i va fi adversar. Dar pe de altă parte, italianul nici nu vrea să piardă, astfel că Jannik va face un antrenament înainte de partida din careul de ași al competiției.

Rune luptă pentru calificarea în semifinale

Holger Rune are un eșec și o victorie după primele două partide din grupe. Aflat la primul său Turneu al Campionilor din carieră, tânărul danez are nevoie de victorie în ultimul meci. Dar nu oricum, ci în minimum de seturi în fața liderului grupei.

Meciul cu Tsitsipas a fost câștigat după doar trei game-uri, pentru că grecul s-a retras. Chiar dacă e calificat, Sinner nu se va da la o parte din fața lui Rune. Însă credem că partida va fi una mai mult decât spectaculoasă. Și de ce nu, decisă într-un decisiv.

Cotă de 1,50 la Jannik Sinner – Holger Rune

Se anunță un meci care pe care în ultima partidă din fază a grupei A. Sinner e deja calificat, dar vrea să rămână în formă. Rune în schimb are nevoie de victorie pentru a spera la victorie, dar nu oricum, ci în minimum de seturi. Credem însă că partida va fi întinsă pe cel puțin 21 de game-uri. Pariul peste 20,5 game-uri are cota de 1,50 în oferta Casa Pariurilor!

Ponturi pariuri Jannik Sinner - Holger Rune

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Holger Rune

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate