Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Mackenzie McDonald. Italianul vrea un parcurs bun și la Paris

Continuăm cu analizele celor mai interesante partide de la ultimul Masters al anului, Paris Bercy. Vom trece sub lupă duelul Jannik Sinner – Mackenzie McDonald, din cadrul turului secund al competiției. Meciul este programat miercuri, 1 noiembrie, ultimul al zilei pe terenul central și va începe după ora 22:00, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Italianul vine după triumful de la Viena

Jannik Sinner a avut două zile de pauză după titlul câștigat la Viena. Italianul a avut un parcurs foarte bun în capitala Austriei, acolo unde s-a impus după o finală cu rusul Daniil Medvedev. A fost un meci extrem de disputat, dar în care peninsularul a fost mai inspirat în momentele decisive.

Aici, cap de serie, Sinner a avut liber în primul tur. Cu moralul bun după titlul câștigat în Austria, Jannik vrea un parcurs bun și în capitala Franței. Primul adversar pare la îndemână, dar Sinner are nevoie de un joc pe măsură.

Americanul se simte bine în condiții indoor

Mackenzie McDonald e un jucător bun din circuit. Americanul se simte foarte bine pe hard și cele mai bune rezultate au venit pe ciment. Recent, rezultatele sale au oscilat, dar și adversarii întâlniți au fost puternici. Aici, în primul tur, Mackenzie a trecut de compatriotul Wolf, în trei seturi.

Adversarul din turul secund e mult mai puternic, unul din capii de serie de la Paris Bercy 2023. Însă McDonald își va juca șansa în fața italianului.

Cotă de 1,47 la Jannik Sinner – Mackenzie McDonald

Se anunță un meci interesant între Sinner și McDonald. Italianul a avut 2 zile de pauză după finala de la Viena și a avut timp suficient să se recupereze din punct de vedere fizic. McDonald speră la un meci bun contra peninsularului, dar diferența de valoare e una clară. Motiv pentru care vom miza pe victoria italianului și maxim 22 de game-uri disputate. Pariul victorie Sinner & sub 22,5 game-uri are cota 1,47 în oferta Fortuna!

Ponturi pariuri Jannik Sinner - Mackenzie McDonald

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Mackenzie McDonald

Joacă responsabil!

Agenții autorizate