Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Novak Djokovic. Favoritul gazdelor vrea un nou succes în fața liderului mondial

Ultimul act de la ATP Finals din 2023 programează un meci de zile mai, Jannik Sinner – Novak Djokovic. Partida este programată duminică, 19 noiembrie, pe terenul central din sala Pala Alpitour, cu începere de la ora 19:00, ora României.

Sinner, neînvins la ediția din acest an de la Turneul Campionilor

Jannik Sinner face cel mai bun turneu din carieră chiar în fața propriilor fani. Italianul a câștigat toate partidele de la Torino, trei în grupe și disputa in semifinale. În faza grupelor, Jannik a cedat două seturi, în partidele cu Djokovic și Rune. Iar în semifinale, Sinner s-a impus în trei seturi cu Daniil Medvedev.

În finală, Sinner va da din nou peste Djokovic. Dacă în grupe am avut parte de un meci de vis, în finală partida se anunță la fel de spectaculoasă. Și cu șanse mari cu un nou set decisiv!

Nole, succes categoric cu Alcaraz în semifinale

Novak Djokovic a ajuns în cea de-a 9-a sa finală la Turneul Campionilor. Și e la un succes distanță de a-l egala pe Federer la numărul de trofee câștigate. Nole a cedat un meci la acest turneu, în grupe, chiar în fața adversarului din finală.

Djokovic a impresionat în semifinale, învingându-l clar pe Carlos Alcaraz, 6-3, 6-2. Iar în unele momente a fost de-a dreptul ireal. Nole vrea revanșa după eșecul de marți, dar va avea din nou de înfruntat fanii din Pala Alpitour

Cotă de 2,05 la Jannik Sinner – Novak Djokovic

Ce pariuri ați găsit la finala Sinner – Djokovic? Se anunță un meci entuziasmant în ultimul act de la ediția 2023 de la ATP Finals. Sinner l-a învins în urmă cu 5 zile pe Djokovic, dar meciul cu trofeul pe masă va fi altceva. Coordonatele meciului vor fi la fel, dar suntem de părere că Nole va gestiona mai bine de această dată partida. Și va triumfa pentru a 7-a oară la Turneul Campionilor. Pariul victorie Djokovic & peste 20,5 game-uri are cota 2,05 în oferta Betano!

Ponturi pariuri Jannik Sinner - Novak Djokovic

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Novak Djokovic

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate