Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Stefanos Tsitsipas. Italianul e favorit!

Duminică, 12 noiembrie, debutează ediția 2023 a Turneului Campionilor. Vom începe cu super duelul dintre Jannik Sinner – Stefanos Tsitsipas, din cadrul etapei 1 din grupa A. Partida este programată pe terenul central, cu începere de la ora 15:00.

Italianul vrea să încheie anul în mare formă

Jannik Sinner a jucat foarte bine în 2023. De fapt, a fost cel mai bun sezon din cariera tânărului italian, care are din nou șansa de a se prezenta în fața propriilor fani. Dar de data asta, din postura de jucător direct calificat.

Ultimele rezultate au fost excelente pentru Sinner, care s-a impus la Viena, după o finală cu Medvedev. Primul meci de la Torino nu va fi ușor, în fața lui Tsitsipas, dar peninsularul pleacă favorit.

Grecul nu are garantat participarea la ATP Finals

Deși calificat, Stefanos Tsitsipas nu e sigur ca va juca meciurile de la Torino. Asta din cauza unei dureri la cot, în locul unde s-a operat. Grecul va forța în primul meci și în funcție de cum se simte, Stef va mai continua și în celelalte două partide sau chiar se va retrage din partida cu Sinner. Hurkacz e în pole-position și a fost deja chemat la Torino.

Rezultatele grecului nu au fost cele mai bune în acest an, în materie de Grand Slam cel puțin. Acolo unde Stef are finală la Australian Open. Meciul cu Sinner e mai mult decât complicat, mai ales în starea fizică a grecului, dar Tsitsipas va da totul.

Cotă de 1,67 la Jannik Sinner – Stefanos Tsitsipas

Chiar și dacă va fi fizic la un nivel bun, Tsitsipas tot va avea un meci foarte greu la debutul de la ediția din acest an de la ATP Finals. Italianul are fanii de partea sa și credem că Sinner poate să se impună în fața grecului. Pariul victorie Sinner la H-2,5 are cota 1,67 în oferta Casa Pariurilor.

Ponturi pariuri Jannik Sinner - Stefanos Tsitsipas

Ponturi pariuri Jannik Sinner – Stefanos Tsitsipas

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate