Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Jarry – Zverev. Are probleme Sascha ?!

Jucătorii de top fac ultimele antrenamente înainte de debutul la ediția din acest an de la Roland Garros. Trecem în revistă partida Jarry – Zverev, din cadrul semifinalelor turneului de la ATP Geneva, Elveția. Partida este programată vineri, 26 mai, pe terenul central și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul la Jarry – Zverev, în cele ce urmează.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Chilianul a produs surpriza turneului

Nicolas Jarry a jucat bine la competiția din Elveția. Chiar surprinzător de bine, reușind în sferturi de producă surpriza turneului, eliminându-l pe favoritul principal și campionul de anul trecut, Casper Ruud. Victoria e cu atât mai surprinzătoare cu cât sud-americanul a revenit de la 0-1 la seturi.

Tot de un jucător de top va da în semifinale Jarry, dar chilianul speră la o nouă evoluție solidă. Și de ce nu, chiar o altă victorie de răsunet.

Zverev face ultimele retușuri înainte de French Open

Alexander Zverev face ultimul antrenament înainte de cel de-al doilea Grand Slam al anului. Germanul nu e la cel mai înalt nivel și tocmai din acest motiv s-a înscris la competiția de la Geneva.

În cele două partide jucate, Sascha nu a cedat set. Dar a fost numai un meci jucat de Zverev, în optimi cu Eubanks, pentru că partida din sferturi, cu Wu nu s-a derulat decât pe durata a patru game-uri, din cauza retragerii sportivului din China. Alexander pleacă cu prima șansă, dar va avea de muncă în fața uriașului din Chile.

Cotă de 1,46 la Jarry – Zverev

Sascha vrea să câștige turneul de la Geneva pentru a avea un moral foarte bun înainte de Roland Garros. Neamțul nu a jucat decât un meci în această săptămână și nu e deloc obosit. Doar că partida din semifinale nu va fi deloc ușoară, mai ales în condițiile în care Jarry a arătat un joc bun. Noi vom miza însă pe valoarea superioară a nemțului și victoria acestuia.

Ponturi pariuri Jarry - Zverev

Ponturi pariuri Jarry – Zverev

 

Agenții autorizate