Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri John Isner – Alex Michelsen. Miza pe serviciu

Trecem în revistă și cea de-a doua semifinală de la Newport, confruntarea dintre americanii John Isner – Alex Michelsen. Meciul este programat sâmbătă, 22 iulie, pe terenul central și va începe după ora 21:30, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Big John în revenire de formă

John Isner se simte bine pe iarba de acasă. Americanul a jucat puțin în acest an, iar înainte de turneul de la Newport avea doar 3 partide jucate în ultimele două luni. Aici însă, americanul a arătat cu totul alt joc. Deși a început mai greu turneul, Isner a excelat în ultimele două partide.

Bolt, Moutet și compatriotul Paul au fost adversarii de care John a trecut în drumul spre semifinale. Tot un conațional va fi adversarul din penultimul act. Dar unul cu 19 ani tânăr, însă foarte talentat. Isner pleacă cu prima șansă, dar va avea un meci complicat.

Tânărul american se mișcă bine și pe iarbă

Alex Michelsen face parte din noua generație de jucători. Tânărul american care va împlini 19 ani luna viitoare a arătat un tenis foarte bun în ultima perioadă. Chiar dacă e doar pe locul 190 în ierarhia ATP, premisele sunt mai mult decât îmbucurătoare.

Recent, Michelsen a câștigat un turneu din seria challeneger, la Chicago. Iar aici, pe o altă suprafață, dar tot rapidă, Alex s-a mișcat la fel de bine. Cressy, Duckworth și McDonald au fost jucătorii de care tânărul american a trecut în rundele precedente. Meciul cu Isner va fi un duel al generațiilor, dar și cel mai important test din carieră de până acum pentru jucătorul din Statele Unite.

Cotă de 1,78 la John Isner – Alex Michelsen

Duelul generațiilor între cei doi compatrioți americani se anunță interesant. Big John și-a regăsit forma la Newport și pare acum favorit la cucerirea trofeului. Dar Michelsen vine tare din urmă. Chiar dacă Alex nu are experiență, jocul acestuia se pliază bine pe suprafețele rapide. Totuși, în eventualitatea unor seturi cu tie-break, credem că experiența lui John va face diferența. Mizăm pe victoria veteranului american!

Ponturi pariuri John Isner - Alex Michelsen

Ponturi pariuri John Isner – Alex Michelsen

 

 

Joacă responsabil!

Agenții autorizate