Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Juan Cerundolo – Tomas Barrios. Duel echilibrat în capitala Italiei

Un alt meci interesant din calificările pentru mastersul de la ATP Roma e disputa dintre Juan Cerundolo – Tomas Barrios, din cadrul turului doi preliminar. Meciul este programat ultimul al zilei pe terenul cu numărul 13 și va începe în jur de ora 18:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul la Juan Cerundolo – Tomas Barrios, în rândurile de mai jos.

Victorie clară pentru argentinian

Juan Manuel Cerundolo e un jucător bun pe zgură. Fratele mai mic al mult mai bine cotatului Francisco Cerundolo s-a impus clar în primul tur din calificări. Sud-americanul s-a impus în două seturi, 6-2, 6-2 în fața olandezului Jelle Sels.

Mult mai greu se anunță meciul din turul secund al calificărilor. Cerundolo va da peste un jucător solid pe zgură, dar bookmakerii îi oferă prima șansă la victorie argentinianului.

Chilianul e într-o formă bună

Tomas Barrios Vera e un jucător bun pe suprafața roșie. Recent, sportivul din Chile a câștigat un turneu challenger, iar săptămâna trecută a făcut sferturi de finală la o altă competiție din întrecerea challenger. În primul meci din calificările de la Roma, sud-americanul a trecut de unul din favoriții gazdelor, Mattia Bellucci, 7-6, 6-0!

Pentru un loc pe tabloul principal de la Foro Italico, chilianul se va duela cu un jucător bun. Dar Barrios are are suficiente pentru a se impune în fața lui Cerundolo.

Cotă de 2,12 la Juan Cerundolo – Tomas Barrios

Cerundolo pleacă cu prima șansă, dar chilianul e în formă. Barrios a jucat bine în partida cu Belluci și are moralul ridicat înaintea acestui duel. Cerundolo a fost inconstant în ultima perioadă, astfel că are nevoie de o evoluție solidă pentru a se impune. Noi mizăm jocul bun al chilianului și victoria acestuia!

Ponturi pariuri Juan Cerundolo - Tomas Barrios

Ponturi pariuri Juan Cerundolo – Tomas Barrios

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate