Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Ponturi pariuri Juventude – Atletico Mineiro (02.07.2022). Toți banii pe oaspeți!

Atletico Mineiro

Juventude și Atletico Mineiro se înfruntă în etapa a 15-a din Serie A – Brazilia. Oaspeții sunt pe locul 5, în timp ce gazdele sunt pe penultima poziție în clasament. Betmag vă prezintă câteva ponturi pentru acest meci.

Atletico Mineiro, neînvinsă în ultimele șase meciuri

Atletico Mineiro este neînvinsă în ultimele șase meciuri din toate competițiile, interval în care a înregistrat trei remize și trei înfrângeri. Este la cinci puncte în spatele liderului Palmeiras. Pe teren străin, Atletico Mineiro are o singură victorie în șase meciuri. Totuși, în precedentele două dispute cu Juventude s-a impus (2-0, 2-1).

Juventude, o lună fără victorie

De partea cealaltă, Juventude a încheiat, în etapa trecută, cu Sao Paulo, o serie de patru înfrângeri la rând. Actuala echipă lui Umberto Louzer a reușit ultima victorie la începutul lunii iunie, cu Fluminense. Pe teren propriu, Juventude a înregistrat un succes, două remize și patru înfrângeri. Mizăm pe Atletico Mineiro, care țintește a treia victorie la rând. „Atletico Mineiro câștigă” are cotă 2.00.

 

Alte trei variante

  • 1.61 – este cota pentru „peste 9.5 cornere în meci”
  • 2.21 – este cota pentru „Juventude nu marchează”
  • 2.95 – este cota pentru „Atletico Mineiro conduce la pauză și câștigă la final”

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate