Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Juventus – Atalanta (11 iulie 2020). Facem profit cu golurile oaspeţilor

Ponturi pariuri Juventus – Atalanta (11 iulie 2020). Juventus – Atalanta este capul de afiş al etapei 32 din Serie A. Duelul dintre cele două actuale şi viitoare participante în Champions League începe la 22:45 şi se anunţă interesant. Juventus e lider, dar Atalanta este formaţia care atrage toate privirile.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Juventus, cea mai bună apărare

Ponturi pariuri Juventus – Atalanta (11 iulie 2020). Juventus face tot ce ştie mai bine. Încet şi sigur se îndreaptă spre cel de-al nouălea titlu consecutiv. Le-a pierdut pe drum pe Lazio şi Inter, acumulând 7 puncte avans faţă de următoarea clasată. Apărarea este, încă o dată, punctul forte al torinezilor, care au cele mai puţine goluri încasate în campionat. De asemenea, cele mai puţine înfrângeri (4) şi cele mai puţine egaluri (3).

Atalanta, cel mai bun atac

Ponturi pariuri Juventus – Atalanta (11 iulie 2020). Atalanta este gaşca nebună din Serie A. Cu 85 de goluri în 31 de meciuri, are lejer cel mai bun atac. Următoare în top e Lazio cu doar 67 de reuşite. Nici în apărare nu stau rău oaspeţii de azi, cu 39 de goluri încasate, doar Juve, Lazio şi Inter având mai puţine. Atalanta e acum pe 3, la 9 puncte de lider. O victorie ar apropia-o la 6 puncte, cu 6 meciuri rămase. Nu credem că Atalanta are vreo şansă la titlu, dar ne-ar plăcea să relanseze campionatul. „Peste 1,5 goluri Atalanta” are cota 2,25.

Ponturi pariuri Juventus – Atalanta (11 iulie 2020)

Experienţă vs. entuziasm

Ponturi pariuri Juventus – Atalanta (11 iulie 2020). Trupa lui Sarri e foarte experimentată, cu mulţi jucători foarte buni, care au titluri multe în palmares. Cel mai mare dintre toţi: Cristiano Ronaldo. Atalanta are, în schimb, entuziasm şi asta ar putea fi atuul său.

  • 1,72 este cota pentru „X2”
  • 1,74 este cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri”
  • 2,47 este cota pentru „peste 3,5 goluri”

+ posts

Promotii