Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Juventus – Atletico Madrid Champions League 12.03.2019

Publicat

pe

Juventus

Un „maniac” al tacticii de joc, Simeone, întâlnește un Juventus dornic și avid de revanșă. „Bătrâna Doamnă” îl are alături pe Cristiano Ronaldo și cu asta am spus tot.Ponturi pariuri Juventus – Atletico Madrid Champions League 12.03.2019

Juventus – Atletico. peste 1,5 Juve @ 1,95

Însă și Atleti are de partea sa un lot extrem de experimentat, ce are în fruntea lui un lider neînfricat, Diego Simeone. De la venirea acestuia pe banca lui Atleti, clubul a devenit unul de prim rang în Spania, dar și în Europa. Atletico s-a impus în tur cu 2-0 și a ajuns la cinci victorii consecutive în toate competițiile, timp în care nici nu a primit vreun gol.

Pronosticuri fotbal Juventus – Atletico Madrid Liga Campionilor 12 martie 2019

Și cei de la Juventus au nevoie de cel puțin trei pentru a se califica, fără să primească vreunul. Juventus a marcat în ultimele patru jocuri de acasă, cel puțin trei goluri per meci. Problema este că în două dintre aceste partide, a și primit: 3 de la Parma, 1 de la Udinese. Singura șansă a celor de la Juve, este să împingă acest meci către prelungiri, adică o victorie cu 2-0. Și acest rezultat pare desprins din cărțile de povești ale copilăriei, mai ales dacă ne uităm pe bilanțul lui Atleti din ultima vreme.

În partida tur, Atletico a tocat apărarea lui Juventus încet și sigur. Italienii se mândresc cu posesia, cu ocaziile de gol, dar la capitolul care contează cel mai mult, madrilenii au luat totul. Spaniolii se vor apăra precum un comando, dar contraatacurile lui Griezmann și Saul, poate ajutați și de Morata, îi vor pune la respect pe Ronaldo și compania. Juventus are suficientă calitate de a întoarce un 0-2, doar să nu întâlnească o echipă cum este cea a lui Simeone, pentru că atunci șansele scad dramatic. Un meci tare complicat.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii