Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Juventus – Lyon (7 august 2020). Cotă 2,74 pentru trei goluri ale gazdelor

Ponturi pariuri Juventus – Lyon (7 august 2020). Liga Campionilor se reia în această seară. Juventus primeşte vizita lui Lyon, care vine cu avantajul rezultatului din tur: 1-0. Câştigătoarea se va califica în Final 8-ul din Portugalia şi va juca împotriva învingătoarei dublei dintre Manchester City şi Real Madrid. Meciul începe la 22:00.

Juventus are ritm de joc

Ponturi pariuri Juventus – Lyon (7 august 2020). Chiar dacă a pierdut meciul tur, Juventus este favorită la calificare. Are avantajul de a fi în formă de joc, pentru că Serie A s-a încheiat recent. Torinezii şi-au adjudecat al nouălea titlu consecutiv în Italia. De Sciglio şi Douglas Costa sunt accidentaţi, iar asupra lui Dybala planează incertitudinea. Oricum, Sarri are la dispoziţie un lot extrem de puternic, în frunte cu Ronaldo, care poate întoarce fragilul avantaj al francezilor.

Lyon, un singur meci oficial din 8 martie până acum

Ponturi pariuri Juventus – Lyon (7 august 2020). Lyon nu a jucat niciun meci între 8 martie şi 31 iulie, pentru că sezonul de Ligue 1 a fost îngheţat. Singura partidă disputată a fost finala Cupei Ligii, pe care a pierdut-o la lovituri de departajare în faţa PSG-ului, anulându-şi aproape complet şansele de a participa în cupele europene. Singura variantă rămasă ar fi să triumfe în Liga Campionilor, lucru ce pare imposibil. „Peste 2,5 goluri Juventus” are cota 2,74.

Ponturi pariuri Juventus – Lyon (7 august 2020)

Alte 3 variante

Ponturi pariuri Juventus – Lyon (7 august 2020). Juventus nu a pierdut niciuna dintre cele 12 partide de pe teren propriu cu formaţii franceze. Şi nici nu au fost eliminaţi de vreo formaţie din Ligue 1. Sezonul trecut, torinezii au reuşit să întoarcă un 0-2 în optimi, contra Realului, prin tripla lui Ronaldo.

  • 1,77 este cota pentru „1 şi peste 1,5 goluri”
  • 1,95 este cota pentru „Cristiano Ronaldo marchează şi Juventus câştigă”
  • 2,20 este cota pentru „1 pauză / 1 final”

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

+ posts

Promotii