Urmareste-ne

Archive

Ponturi Pariuri: Juvetus – Sassuolo. „Bătrâna Doamnă” își continuă parcursul impresionant

Cristiano Ronaldo se bucură după gol.

Ponturi Pariuri: Juvetus – Sassuolo. Juventus, unul dintre cluburile momentului în fotbalul din Europa. Cine vine la Juventus știe că se pregătește pentru a face performanță, nimeni nu are răbdare la Juve, nimeni nu așteaptă ceva gratis, toată lumea muncește din greu. A aflat asta și Cristiano Ronaldo.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Juventus – Sassuolo

Cristiano a fost menajat în ultimele partide și nu prea s-a împăcat cu această idee. Portughezul și-a spus punctul de vedere, dar antrenorul nici măcar nu a clipit în acel moment. Per total, totul decurge bine pentru Juventus, fotbaliștii pun în practică ceea ce li se cere, suporterii sunt foarte apropiați de echipă, dar țelul suprem și în acest an este Champions League. Juve are victorii pe linie în partidele de pe propriul teren, dar cu lotul pe care îl are la dispoziție, este și greu să fie altfel în acest caz.

Ponturi pariuri Juventus vs Sassuolo din 01.12.2019

+ alte 4 ponturi beton pentru Juventus – Sassuolo

O problemă destul de mare este cea a golurilor primite, Juventus a primit 6 pe propriul teren, iar cele marcate sunt doar 13. Sassuolo trebuie să aibă mare grijă în acest sezon, este la doar 3 puncte de zona roșie a clasamentului, iar în spatele oaspeților sunt echipe precum Genoa, Sampdoria și Bologna, trei nume care oricând pot atrage jucători buni și care se pot ridica imediat din zona retrogradării. Deplasările rămân o corvoadă pentru Sassuolo, oaspeții au reușit doar 4 puncte în 5 astfel de etape, dar acestea au fost reușite chiar în ultimele două disputate. Meciul o să fie la discreția lui Juventus, gazdele au mare nevoie de cele trei puncte, mai ales că Inter are parte de un meci ușor pe propriul teren.

  • 1,55 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,30 este cota pentru peste 1,5 goluri Juventus
  • 2,43 este cota pentru x la pauză sau la final
  • 2,13 este cota pentru ambele marchează

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii