Urmareste-ne

Ponturi Germania

Ponturi pariuri Kaiserslautern – Hannover (15.07.2022). Sub semnul echilibrului

Kaiserslautern și Hannover se întâlnesc vineri, 15 iulie, în prima etapă din 2. Bundesliga. Confruntarea e de la ora 21:30, ora României, și marchează revenirea celor de la Kaiserslautern în liga a doua a germană.

Kaiserslautern, euforică după promovarea în 2. Bundesliga

Cele două echipe sunt considerate printre favoritele la promovarea directă în Bundesliga, însă întrecerea din liga secundă este una puternică și orice se poate întâmpla pe parcursul sezonului. 2. Bundesliga debutează vineri în forță, cu un meci Kaiserslautern – Hannover, cu gazdele savurând revenirea în eșalonul secund din Germania. Kaiserslautern a trecut cu bine de barajul cu Dresda și a ajuns o treaptă mai sus în fotbalul german. Fostă campioană a Germaniei, Kaiserslautern a ajuns să se zbată în eșaloanele inferioare, iar la finalul sezonului precedent s-a clasat pe locul al treilea în al treilea eșalon.

A ratat promovarea directă, după ce a pierdut trei meciuri pe final de sezon, dar salvarea s-a numit barajul cu Dresda, câștigat cu 2-0 la general. În această vară, Kaiserslautern a câștigat trei meciuri amicale, 9-0 cu Rulzheim, 3-0 cu Unterhaching și tot 3-0 cu Eupen. Printre ele a fost și o înfrângere în fața formației elvețiene Lugano (3-4), după un meci cu o evoluție spectaculoasă a scorului.

Hannover se zbate în 2. Bundesliga

De partea cealaltă, Hannover încearcă să se ridice la nivelul de odinioară, însă momentan tot ce poate e să joace în 2. Bundesliga. Evoluția din sezonul precedent nu le-a dat prea mari speranțe, Hannover fiind mai degrabă o echipă de mijlocul clasamentului, pe locul 11, cu doar trei victorii în sezonul de primăvară. Perioada precompetițională nu a adus niciun eșec pentru Hannover, dar singurul adversar notabil din această vară a fost Wolfsburg, împotriva cărora a fost obținută o remiză, scor 1-1. Cert este că gazdele vin cu moralul ridicat după promovarea în 2. Bundesliga, în timp ce oaspeții speră să mai spele din dezamăgirea provocată stagiunea precedentă, când au terminat abia pe locul 11. „Ambele marchează” are cota 1,68.

Kaiserslautern - Hannover

Kaiserslautern – Hannover

Alte trei ponturi pariuri Kaiserslautern – Hannover

  • 1,78 – gazdele câştigă minim o repriză
  • 1,93 – cota pentru 3+
  • 1,96 – cota pentru gazdele deschid scorul

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate