Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri KF Tirana – Steaua Roşie, 25 august 2020. Cota profitabilă: 1,96

Ponturi pariuri KF Tirana – Steaua Roşie, 25 august 2020. Cota profitabilă este 1,96. Bookmakerii îi consideră pe sârbi favoriţi la calificare şi le oferă la victorie 1,47, în timp ce albanezii au 6,00.

Ponturi pariuri KF Tirana – Steaua Roşie, 25 august 2020

  • KF Tirana a trecut de Dinamo Tbilisi cu 2-0, în primul tur pe care l-a disputat în calificările Champions League. Meci care a însemnat şi revenirea albanezilor, înainte pierduseră două partide şi obţinuseră un singur egal. Acum, cu toate că nu sunt favoriţi, aceştia speră să profite că totul se decide într-un singur meci şi să producă surpriza.

Cota profitabilă este 1,96

  • De partea cealaltă, Steaua Roşie vine după un succes răsunător şi aşteptat cu Europa FC, scor 5-0. În ultimele cinci partide disputate, în toate competiţiile, sârbii au victorii pe linie, cu 15 goluri marcate şi doar două primite. Sunt mari favoriţi şi ne aşteptăm să se impună în 90 de minute şi să se califice în turul următor al Ligii Campionilor.
  • Cota profitabilă de 1,96 vine de la pontul 2 şi peste 1,5 goluri.

Tirana – Steaua Roşie 2 şi peste 1,5 goluri @ 1,96

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare