Urmareste-ne

TENIS

Ponturi pariuri Koepfer – Seyboth Wild. Germanul favorit la calificare

Vineri se decid ultimii jucători calificați pe tabloul principal de la Roland Garros. Vom analiza disputa dintre Koepfer – Sayboth Wild, din cadrul turului trei preliminar. Partida este programată a doua a zilei pe tereul cu numărul 12 și va începe în jur de ora 14:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Koepfer – Seyboth Wild, în cele de mai jos.

Neamțul vine două două finale challenger la rând

Dominik Koepfer traversează o formă bună. Jucătorul german a jucat în această lună  două finale challenger,  din  care una a fost câștigată. Iar formă solidă a continuat și în calificările de la Roland Garros

În primele două partide jucate în tururile preliminare, Koepfer a cedat doar un singur set. În turul întâi, contra lui Piros. Pentru a ajunge pe tabloul principal, neamțul trebuie să treacă de un alt jucător solid pe zgură, dar atuurile sunt de partea lui Dominik.

Brazilianul traversează și el o formă bună

Thiago Seyboth Wild trece și el printr-o perioadă fastă. Brazilianul, care se simte bine pe suprafața roșie, a câștigat recent un turneu challenger, la Buenos Aires și a mai făcut sferturi și semifinale la alte două întreceri din circuitul challenger.

În calificările pentru Roland Garros, Seyboth Wild a trecut de Bellier și Berankis, cedând un singur set. Meciul pentru un loc pe tabloul principal se anunță greu, dar sud-americanul are speranțe penru o nouă victorie.

Cotă de 1,48 la Koepfer – Seyboth Wild

Dominik Koepfer pleacă favorit, dar nu va avea un meci ușor contra brazilianului. Sud-americanul servește bine și va fi greu să își piardă de multe ori serviciul. Credem că partida va fi una echilibrată, care pe care chiar și vom miza pe minimum 21 de game-uri disputate.

Ponturi pariuri Koepfer - Seyboth Wild

Ponturi pariuri Koepfer – Seyboth Wild

 

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate